tweelingwagen, duowagen, duo kinderwagen

KEKK duowagen

De KEKK duowagen is praktisch en stijlvol. Ook biedt de KEKK duowagen veiligheid en comfort aan jou kindje. De KEKK duowagen is te gebruiken voor kindjes vanaf 6 maanden. Met de duowagen kun je gemakkelijk met twee kindjes tegelijkertijd op stap. In de KEKK duowagen zitten je kindjes gezellig naast elkaar.

Lees meer...

Plezier van de KEKK duowagen

Met de KEKK duowagen kunnen jij en je kindjes heerlijk genieten van de mooiste wandelingen samen. Door de grote geveerde wielen rijdt de KEKK duowagen soepel over vrijwel elke weg. De KEKK duowagen biedt extra comfort tijdens het wandelen aan jouw kindjes. Je kunt de KEKK duowagen compact inklappen zodat de KEKK duowagen overal mee naartoe kan. Doordat de KEKK duowagen zo compact is kun je de KEKK douwagen ook eenvoudig weer opbergen.

Veilig wandelen met de KEKK duowagen

De kwaliteit van de KEKK duowagen is zeer goed. De KEKK duowagen heeft zachte en luchtige bekledig zodat er voldoende ventilatie is. Door de ruime boodschappenmand onder in de KEKK kinderwagen kun je gemakkelijk het een en ander meenemen. Door de grote zonnekap blijven je kindjes beschermd tegen zon, wind en regen. De rugleuning van de KEKK duowagen is verstelbaar en de wielen kunnen vastgezet worden zodat de KEKK duowagen op zijn plek blijft staan. Door de 5-puntsgordel in de KEKK duowagen blijven je kindjes extra goed zitten tijdens het wandelen.

Lees minder...

Er komen geen producten overeen met de selectie.