hydrofiel

Laessig hydrofiele luiers

 

Een musthave voor de babyuitzet zijn hydrofiele luiers. Met deze doeken is er veel mogelijk. Zo kan je je kindje inbakeren als het onrustig is. Doordat hydrofiele luiers vochtabsorberend zijn kan je de doeken ook gebruiken om je kindje af te drogen na het badderen of zwemmen. Verder kan je bij warm weer een hydrofiele luier over een kinderwagen of autostoel plaatsen om zo je kindje te beschermen tegen de zon. Babypark heeft een ruime collectie aan hydrofiele luiers.

 

Lees meer...

Veelzijdige Laessig hydrofiele luiers

De Laessig hydrofiele luiers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en in effen kleuren maar ook met leuke hippe patronen zoals stipjes, hertjes en katjes. Laessig hydrofiele luiers worden per 2 of 3 stuks geleverd, zo heb je altijd een hydrofiele luier achter de hand. De Laessig hydrofiele luiers zijn gemaakt van 100% katoen en zijn wasbaar in de wasmachine op 60°C.

 

Over Laessig

Laessig is een Duits merk en betekent ‘casual’, geïnspireerd op streetstyle en de mode op de catwalks. Het motto van dit merk is ‘leven met bezieling en stijl’. Op de website vind je de collectie van Laessig. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Laessig Little Forest Swaddle 3 Stuks

  De Laessig Little Forest Swaddle 3 Stuks zijn gemaakt van zacht en absorberend materiaal. De swaddles kunnen gewassen worden op 60 °C en worden geleverd in een set van 3 stuks met verschillende printjes.
  26,95
 • Quick view

  Laessig Garden Explorer Swaddle 3 Stuks

  De Laessig Garden Explorer Swaddle 3 Stuks zijn gemaakt van superzacht en absorberend materiaal. De swaddles zijn gemaakt van katoen, kunnen worden gewassen op 40 °C en worden geleverd in een set met verschillende patronen
  27,95
 • Quick view

  Laessig Garden Explorer Swaddle 2 Stuks

  De Laessig Garden Explorer Swaddle 2 Stuks zijn gemaakt van zacht en absorberend materiaal. De stijlvolle swaddles zijn gemaakt van katoen en kunnen gewassen worden in de wasmachine. Wordt geleverd in een set van 2.

  Normale prijs: 29,95

  Special Price 24,95

 • Quick view

  Laessig Muslin Basket

  In deze Laessig Muslin Basket kan je handig de verzorgingsspulletjes of het speelgoed van je kindje kwijt. Je kunt de mandjes op de commode neerzetten, zodat je alle benodigdheden bij de hand hebt.

  Normale prijs: 35,90

  Special Price 34,95

 • Quick view

  Laessig About Friends Swaddle 3 Stuks

  De Laessig About Friends Swaddle 3 Stuks zijn gemaakt van superzacht en absorberend materiaal. De swaddles zijn gemaakt van katoen, kunnen worden gewassen op 60 °C en worden geleverd in een set met verschillende patronen.
  20,95
 • Quick view

  Laessig About Friends Swaddle 2 Stuks

  De Laessig About Friends Swaddle 2 Stuks zijn gemaakt van zacht en absorberend materiaal en kunnen gewassen worden in de wasmachine. Wordt geleverd in een set van 2.

  Normale prijs: 21,95

  Special Price 19,95

 • Quick view

  Laessig Adventure Swaddle 3 Stuks

  De Laessig Adventure Swaddle 3 Stuks zijn gemaakt van zacht en absorberend materiaal. De swaddles zijn gemaakt van katoen, kunnen worden gewassen op 60 °C en worden geleverd in een set met verschillende patronen
  19,95
 • Quick view

  Laessig Glama Lama Swaddle 2 Stuks

  De Laessig Glama Lama Swaddle 2 Stuks zijn gemaakt van zacht en absorberend materiaal. De stijlvolle swaddles zijn gemaakt van katoen en worden gewassen in de wasmachine. Wordt geleverd in een set van 2.
  27,95
8 Resultaten
Trustpilot