hydrofiel

Laessig hydrofiele luiers

 

Een musthave voor de babyuitzet zijn hydrofiele luiers. Met deze doeken is er veel mogelijk. Zo kan je je kindje inbakeren als het onrustig is. Doordat hydrofiele luiers vochtabsorberend zijn kan je de doeken ook gebruiken om je kindje af te drogen na het badderen of zwemmen. Verder kan je bij warm weer een hydrofiele luier over een kinderwagen of autostoel plaatsen om zo je kindje te beschermen tegen de zon. Babypark heeft een ruime collectie aan hydrofiele luiers.

 

Lees meer...

Veelzijdige Laessig hydrofiele luiers

De Laessig hydrofiele luiers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en in effen kleuren maar ook met leuke hippe patronen zoals stipjes, hertjes en katjes. Laessig hydrofiele luiers worden per 2 of 3 stuks geleverd, zo heb je altijd een hydrofiele luier achter de hand. De Laessig hydrofiele luiers zijn gemaakt van 100% katoen en zijn wasbaar in de wasmachine op 60°C.

 

Over Laessig

Laessig is een Duits merk en betekent ‘casual’, geïnspireerd op streetstyle en de mode op de catwalks. Het motto van dit merk is ‘leven met bezieling en stijl’. Op de website vind je de collectie van Laessig. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
10 Resultaten
 • Quick view

  Laessig Little Water Swaddle 120 x 120 cm

  De Laessig Little Water Swaddle 120 x 120 cm zijn multifunctioneel en een musthave voor iedere ouder. De hydrofiele doeken zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd per 2 stuks.
  27,95
 • Quick view

  Laessig Little Water Swaddle 80 x 80 cm

  De Laessig Little Water Swaddle 80 x 80 cm zijn multifunctioneel en een musthave voor iedere ouder. De hydrofiele doeken zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en wordt geleverd per 3 stuks.
  27,95
 • Quick view

  Laessig Glama Lama Swaddle 2 Stuks

  De Laessig Glama Lama Swaddle 2 Stuks zijn gemaakt van zacht en absorberend materiaal. De stijlvolle swaddles zijn gemaakt van katoen en worden gewassen in de wasmachine. Wordt geleverd in een set van 2.
  27,95
 • Quick view

  Laessig Little Chums Swaddle 2 Stuks

  De Laessig Little Chums Swaddle zijn gemaakt van super zacht en absorberend materiaal. De swaddles zijn gemaakt van katoen, kunnen worden gewassen op 60 °C en worden geleverd in een set met verschillende patronen.
  19,95
 • Quick view

  Laessig Stars And Moon Swaddle 80 x 80 cm

  De schattige Laessig Stars And Moon Swaddle 80 x 80 cm zijn gemaakt van zacht en absorberend materiaal. De swaddles zijn gemaakt van katoen en kunnen in de wasmachine. Wordt geleverd in een set van 3.
  27,95
 • Quick view

  Laessig Little Chums Swaddle 3 Stuks

  De Laessig Little Chums Swaddle 3 Stuks zijn gemaakt van super zacht en absorberend materiaal. De swaddles zijn gemaakt van katoen, kunnen worden gewassen op 60 °C en worden geleverd in een set met verschillende patronen
  19,95
 • Quick view

  Laessig Glama Lama Swaddle 80 x 80 cm

  De Laessig Glama Lama Swaddle 80 x 80 cm zijn gemaakt van zacht en absorberend materiaal. De swaddles zijn gemaakt van katoen en worden gewassen in de wasmachine. Wordt geleverd in een set van 2.
  27,95
 • Quick view

  Laessig Little Spookies Swaddle 85 x 85 cm

  De schattige Laessig Little Spookies Swaddle 85 x 85 cm zijn gemaakt van zacht en absorberend materiaal. De swaddles zijn gemaakt van katoen en kunnen in de wasmachine. Wordt geleverd in een set van 3.
  19,95
 • Quick view

  Laessig Stars And Moon Swaddle 2 Stuks

  De schattige Laessig Stars And Moon Swaddle 2 Stuks zijn gemaakt van zacht en absorberend materiaal. De swaddles zijn gemaakt van katoen en kunnen in de wasmachine. Wordt geleverd in een set van 2.
  27,95
 • Quick view

  Laessig Little Spookie Swaddle 2 Stuks

  De Laessig Little Spookie Swaddle 2 Stuks zijn gemaakt van zacht en absorberend materiaal. De swaddles zijn gemaakt van katoen en worden gewassen in de wasmachine. Wordt geleverd in een set van 2.
  19,95
10 Resultaten