Snel zindelijk op een DotBaby potje

 

Een DotBaby potje met een uitneembaar binnenpotje
Een potje van DotBaby is stabiel, gemaakt van krasbestendig materiaal en uitgevoerd in een rustige kleur. De plaspotjes zijn veelal wit met een gekleurd randje. Dit DotBaby toiletpotje heeft een breder zitgedeelte zodat je kindje er comfortabel op kan zitten. Er zit een binnenpotje in die je eruit kunt halen om schoon te maken. Bekijk ook de andere potjes voor zindelijkheidstraining bij onze overige topmerken op Babypark.nl en bezichtig de actuele aanbieding van DotBaby.

Lees meer...

 

Een DotBaby plaspot is een hoog potje
DotBaby plaspotjes zijn hoge toiletpotjes zodat jongentjes voor in het potje alle ruimte hebben en er makkelijk op kunnen zitten. De DotBaby potjes zijn ergonomisch verantwoord en gemaakt van hoogwaardige materialen. Deze toiletpotjes hebben een tijdloos design. Ook de toiletbrilverkleiners zijn in de dezelfde stijl, wit met een kleurtje en antisliprand, uitgevoerd. Op Babypark.nl kun je dag en nacht een online bestelling plaatsen dus ga snel een leuk DotBaby plaspotje kopen.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  DotBaby Dot Pot

  Wordt het tijd dat je kind snel zindelijk wordt? Dan is de 3-in-1 dot pot onmisbaar, bestaande uit een potje, toilettrainer en opstapje.
  34,50
 • Quick view

  Dot. Trainer

  De Dot trainer is een praktisch hulpmiddel bij de zindelijkheidstraining. Van het kleine potje naar het grote toilet is een hele stap voor een peuter.
  22,50
 • Quick view

  Dot. Potty

  Dit potje met comfortabele, hoge zit is ideaal voor de zindelijkheidstraining van je peuter. Het is niet alleen peuterveilig, maar ook oudervriendelijk. De uitneembare binnenpot is eenvoudig schoon te maken.
  22,50
3 Resultaten
Trustpilot