Vrolijke SnoozeBaby slaapzakken online bij Babypark.nl

 

SnoozeBaby
Het Nederlandse merk SnoozeBaby ontwikkelt allerlei baby- en peuterproducten. Vele soorten accessoires maken deel uit van hun collectie, waarbij je bij elk ontwerp het bekende labeltje van SnoozeBaby tegenkomt. SnoozeBaby gebruikt namelijk bij al zijn producten schattige en fleurige labeltjes, waar je kleine fijn mee kan spelen. Deze labeltjes worden gemaakt van uiteenlopende materialen, zodat de voelzintuigen van je kindje optimaal worden ontwikkeld.

Lees meer...

 

Slaapzakken van SnoozeBaby
Bij Babypark hebben we onder andere slaapzakken van SnoozeBaby in de aanbieding. Deze slaapzakken zijn in verschillende modellen te verkrijgen, voor zowel jongens als meisjes. Iedere SnoozeBaby slaapzak voelt heerlijk zacht aan, zodat je baby of peuter er heerlijk comfortabel in kan rondtrappelen of slapen.

 

Iedere slaapzak van SnoozeBaby die je bij ons kunt kopen, maakt onderdeel uit van een zeer groot assortiment aan slaapzakken. Ook wanneer je op deze pagina niet kunt slagen, heb je dus nog genoeg opties. Kijk rustig rond op onze website en zie wat wij je allemaal te bieden hebben. Uiteraard maken niet alleen slaapzakken deel uit van onze collectie, maar kun je ook vele andere soorten babyproducten bij ons vinden. Laat je meenemen in onze wondere online babywereld!

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Snoozebaby New Born Cocoon 0-3 Mnd

  Deze mooie Snoozebaby New Born Cocoon 0-3 Mnd is een echte musthave voor je kindje! De stijlvolle slaapzak is makkelijk te sluiten met een drukknoop en gemaakt van hoogwaardig materiaal wat zacht aanvoelt.

  Normale prijs: 32,95

  Special Price 29,65

 • Quick view

  Snoozebaby Zomer Slaapzak

  De praktische Snoozebaby Zomer Slaapzak is een musthave voor je kindje. De stijlvolle slaapzak is makkelijk te sluiten met een rits aan de zijkant en onderkant en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  Normale prijs: 37,95

  Special Price 34,15

 • Quick view

  Snoozebaby Newborn Cocoon Slaapzak Bumblebee 0-3 Mnd

  In deze mooie Snoozebaby Newborn Cocoon Slaapzak Bumblebee 0-3 Mnd zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De slaapzak is gemakkelijk te sluiten en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  19,95
 • Quick view

  Snoozebaby Newborn Cocoon Slaapzak Grey Mist 0-3 Mnd

  In deze mooie Snoozebaby Newborn Cocoon Slaapzak Grey Mist 0-3 Mnd zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De slaapzak is gemakkelijk te sluiten en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  19,95
 • Quick view

  Snoozebaby 4 Seasons Slaapzak Orchid Blush

  In deze Snoozebaby 4 Seasons Slaapzak Orchid Blush zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De slaapzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt. Geschikt voor elk seizoen.
  84,95
 • Quick view

  Snoozebaby Newborn Cocoon Slaapzak Dusty Rose 0-3 Mnd

  In deze mooie Snoozebaby Newborn Cocoon Slaapzak Dusty Rose 0-3 Mnd zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De slaapzak is gemakkelijk te sluiten en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  19,95
 • Quick view

  Snoozebaby Organic New Born Cocoon 0-3 Mnd

  Deze mooie Snoozebaby Organic New Born Cocoon 0-3 Mnd is een echte musthave voor je kindje! De stijlvolle slaapzak is makkelijk te sluiten met een drukknoop en gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal.

  Normale prijs: 29,95

  Special Price 27,55

7 Resultaten
Trustpilot