Trixie slaapzakken

Een slaapzak van Trixie voelt heel comfortabel aan voor je kindje. Zo’n slaapzak is gemaakt van zachte materialen die goed de warmte vasthouden. Veel Trixie slaapzakken zijn gemaakt van biologisch katoen. Dit materiaal is heel gezond voor je kindje en voelt ook heel prettig aan. Onze Trixie slaapzakken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en met leuke dessins die bij veel hedendaagse babykamers passen

Lees meer...

De veiligheid van een Trixie slaapzak

Het slapen in een Trixie slaapzak voor een baby is heel veilig voor je kindje. Bij een slaapzak is de kans dat je kindje verstrikt raakt tussen beddengoed natuurlijk veel kleiner. In een Trixie slaapzak voor een baby kan je kindje ook niet zo gemakkelijk op de buik rollen. Verder weet je met een slaapzak zeker dat je kindje de hele nacht verwarmd wordt. Een dekentje kan je kindje nog van zich afschoppen, maar bij een slaapzak is dit natuurlijk niet mogelijk. Al met al biedt een Trixie slaapzak dus een heleboel voordelen.

Over Trixie

Trixie is een heel gaaf merk van textielproducten voor de allerkleinsten. De eindeloze verbeelding van een kind is voor de ontwerpers van Trixie de belangrijkste inspiratiebron. De ontwerpers ontwerpen de Trixie slaapzakken en andere slaapzakken zodanig, dat de prints en kleuren de verbeelding van je kindje prikkelen. Naast Trixie slaapzakken, verkopen wij ook Trixie wiegdekens, badcapes, knuffeldoekjes, rompertjes en noem maar op. Het is de moeite waard om ook eens ons complete assortiment van Trixie te bekijken! Alle slaapzakken en andere producten van Trixie zijn gemaakt met respect voor de natuur. Het team van Trixie vindt het belangrijk om verantwoorde keuzes te maken die een gezonde toekomst voor de komende generatie garanderen. Veel producten van Trixie zijn bijvoorbeeld gemaakt van biologisch katoen. Jouw gewenste slaapzak van Trixie en andere Trixie producten bestel je snel en eenvoudig online via Babypark.nl. Bij ons profiteer je niet alleen van de Laagste Prijsgarantie, maar ook van een snelle levering.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Trixie Brave Bear Zomer Slaapzak 70 cm

  Met de Trixie Brave Bear Zomer Slaapzak 70 cm ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting en voorkomt dat je kindje gemakkelijk uit bed kan klimmen.
  39,95
 • Quick view

  Trixie Sunny Spots Winter Slaapzak 70 cm

  Met de Trixie Sunny Spots Winter Slaapzak 70 cm ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting en voorkomt dat je kindje gemakkelijk uit bed kan klimmen.
  49,95
 • Quick view

  Trixie Ribble Winter Slaapzak 70 cm

  Met de Trixie Ribble Winter Slaapzak 70 cm ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting en voorkomt dat je kindje gemakkelijk uit bed kan klimmen.
  57,95
 • Quick view

  Trixie Brave Bear Winter Slaapzak 70 cm

  Met de Trixie Brave Bear Winter Slaapzak 70 cm ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting en voorkomt dat je kindje gemakkelijk uit bed kan klimmen.
  49,95
 • Quick view

  Trixie Ribble Tussenseizoen Slaapzak

  Met de Trixie Ribble Tussenseizoen Slaapzak ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting en voorkomt dat je kindje gemakkelijk uit bed kan klimmen.
  43,95
 • Quick view

  Trixie Sunny Spots Zomer Slaapzak 70 cm

  Met de Trixie Sunny Spots Zomer Slaapzak 70 cm ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting en voorkomt dat je kindje gemakkelijk uit bed kan klimmen.
  39,95
 • Quick view

  Trixie Sunny Spots Tussenseizoen Slaapzak

  Met de Trixie Sunny Spots Tussenseizoen Slaapzak ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting en voorkomt dat je kindje gemakkelijk uit bed kan klimmen.
  39,95
 • Quick view

  Trixie Brave Bear Tussenseizoen Slaapzak

  Met de Trixie Brave Bear Tussenseizoen Slaapzak ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting en voorkomt dat je kindje gemakkelijk uit bed kan klimmen.
  39,95
8 Resultaten
Trustpilot