Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Voorkeurshouding baby kussen

Zoek je een kussen voor een baby met een voorkeurshouding? Dan is een zijligkussen ideaal. Je kunt je kindje dan links of rechts op de zij laten slapen, net wat hij/zij het prettigste vindt. Het zorgt er tevens voor dat het niet per ongeluk op de buik kan draaien en daardoor moeilijk kan ademhalen. Bij Babypark kun je terecht voor alle denkbare zaken met betrekking tot slapen waaronder een voorkeurshouding baby kussen. Door onze laagsteprijsgarantie bestel je die ook tegen de scherpste prijs van Nederland.

Lees meer...

Werking voorkeurshouding kussen voor baby

Doordat het rompje geklemd zit tussen de twee delen van het kussen, kan het niet per ongeluk op een andere zij draaien waardoor de slaap verstoord kan worden. Doordat alleen de romp tegengehouden wordt om te draaien, zijn de benen en armen vrij. Zo heeft jouw kindje toch nog veel bewegingsvrijheid. Een zijligkussen zorgt er niet alleen voor dat je baby niet op de buik draait, het is ook aangenaam voor het kindje wanneer die bijvoorbeeld een voorkeurshouding heeft. Zo draait het niet per ongeluk op een andere zij. Het is ook handig wanneer je wilt dat je kindje het slapen van de ene naar de andere zij afwisselt. Het hoge gedeelte van de voorkeurshouding kussen voor je baby plaats je daarbij altijd achter de rug.

Voorkeurshouding baby kussen bestellen

Bestel jouw kussen voor je baby met voorkeurshouding eenvoudig online via de webshop van Babypark. Voor 23:59 uur besteld, betekent dat we het nog dezelfde werkdag verzenden. Haal je het liever op en/of win je graag nog wat advies in van ons team van verkoopspecialisten? Kom dan gezellig langs in één van onze megastores. De adresgegevens vind je op de website.

Lees minder...
Filteren

1 product

Populariteit
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader