Babykamer Modular, Modular babykamer

Babykamer Modular 2 Zwart

Babykamer Modular Zwart stel je helemaal samen naar jouw wensen. Alle meubels van deze serie zijn zwart, maar je kunt de kleur van bepaalde onderdelen wel zelf uitkiezen. De zwarte commode is bijvoorbeeld verkrijgbaar met een zwart, wit, wit marmer of zwart marmer bovenblad.

Lees meer...

Het onderstel bepalen

Van de meubels van babykamer Modular Zwart kun je zelf het onderstel kiezen. Kies je voor een strak en verfijnd zwart, stalen frame of vind je een stoer, RVS frame mooier? Het is ook mogelijk om de commode zonder frame te bestellen en deze aan de wand te bevestigen met behulp van hangbeslag.

Combineer zwart met wit

Het is ook leuk om meubels van babykamer Modular Zwart te combineren met meubels uit de babykamer Modular Wit. De kleuren zwart en wit staan heel leuk bij elkaar. Je Kunt dan meubels van babykamer Modular Wit kiezen met hetzelfde onderstel. Er zijn allerlei verrassende combinaties mogelijk!

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Kidsmill Modular 2 Babybed Mat Zwart - Zwart - 60 x 120 cm

  Het Kidsmill Modular 2 Babybed Mat Zwart - Zwart - 60 x 120 cm straalt door het moderne design en de matte afwerking. Het ledikant is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een RVS onderstel voor een robuuste look.

  494,99

  449,99

 • Quick view

  Kidsmill Modular 2 Babybed Mat Zwart - Zwart - 70 x 140 cm

  Het Kidsmill Modular 2 Babybed Mat Zwart - Zwart - 70 x 140 cm straalt door het moderne design en de stijlvolle, matte afwerking. Het ledikant is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een zwart onderstel van staal.

  602,99

  549,99

 • Quick view

  Kidsmill Modular 2 Commode 3L Mat Zwart - Zwart

  De stijlvolle Kidsmill Modular 2 Commode 3L Mat Zwart - Zwart is voorzien van een push open systeem en is daardoor praktisch in gebruik. De commode heeft drie ruime lades die voldoende opbergruimte bieden.
  419,99
 • Quick view

  Kidsmill Modular 2 Commode 1D / 2L Mat Zwart - RVS

  De Kidsmill Modular 2 Commode 1D / 2L Mat Zwart - RVS heeft een modern design en is praktisch in gebruik. Dankzij het hoge onderstel kun je heel dicht bij de Modular commode staan en je kindje makkelijk verzorgen.
  459,99
 • Quick view

  Kidsmill Modular 2 Commode 1D / 2L Mat Zwart - Zwart

  De Kidsmill Modular 2 Commode 1D / 2L Mat Zwart - Zwart heeft een modern design en is praktisch in gebruik. Dankzij het hoge onderstel kun je heel dicht bij de Modular commode staan en je kindje makkelijk verzorgen.
  394,99
 • Quick view

  Kidsmill Modular 2 Kledingkast 2-Deurs Mat Zwart - Zwart

  Deze Kidsmill Modular Kledingkast 2-Deurs Mat Zwart - Zwart is uitgevoerd met een zwart onderstel. Deze moderne linnenkast biedt meer dan genoeg opbergruimte en is voorzien van push open voor optimaal gebruiksgemak.
  559,99
 • Quick view

  Kidsmill Modular Wandrek Mat Zwart

  Het Kidsmill Modular Wandrek Mat Zwart maakt de Modular babykamer helemaal af. Het wandrek is gemaakt van een heel dun metaal, namelijk staal, en past perfect bij het moderne design van de meubels van de Modular babykamer.

  185,99

  169,99

 • Quick view

  Kidsmill Modular 2 Commode XL Mat Zwart

  De Kidsmill Modular 2 Commode XL Mat Zwart is voorzien van push open en is daardoor praktisch in gebruik. De commode heeft drie extra ruime lades die voldoende opbergruimte bieden voor alle spulletjes.

  708,-

  649,99

8 Resultaten
Trustpilot