Kledingkast

Strak en robuust. Hoog en smal of juist heel breed en laag. Voorzien van één of meerdere deurtjes. Met sfeervolle, rieten manden voor kleine prulletjes of met grote opbergladen. Wij bieden kledingkasten aan in allerlei soorten en maten.

Lees meer...

Stijl van de kledingkasten

Een kledingkast hoort te passen in het geheel van de kamer. Dit hoeft niet te betekenen dat je een kast kiest uit precies dezelfde meubellijn als het bed en het bureau. Lijkt het je ook niet leuk om juist totaal verschillende meubels te kiezen? Let wel op dat alle babykamer meubels qua stijl en kleur bij elkaar passen.

Functies van de kledingkast

Sommige kledingkasten zijn – naast laden en planken – ook voorzien van een aantal open opbergvakken. Deze laatste zijn bijvoorbeeld geschikt voor tijdschriften of cd's. Zet er ook gerust een aantal spulletjes in voor de sier, zoals knuffels.

Lees minder...
98 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Quick view

  Kidsmill La Première Kledingkast 2-Deurs Wit

  De Kidsmill La Première Kledingkast 2-Deurs Wit biedt veel ruimte aan de spullen van je kindje. Deze kledingkast in landelijke stijl is perfect te combineren met andere meubels uit de La Première serie.

  751,-

  627,75

 • Quick view

  Kidsmill La Première Kledingkast 3-Deurs Grijs Eiken

  De Kidsmill La Première Kledingkast 3-Deurs Grijs Eiken biedt veel ruimte aan de spullen van je kindje. Deze kledingkast in landelijke stijl is perfect te combineren met andere meubels uit de La Première serie.

  1.031,-

  843,20

 • Quick view

  Coming Kids Bliss Kledingkast 2-Deurs Zwart

  De Coming Kids Bliss Kledingkast 2-Deurs Zwart biedt veel opbergruimte én heeft een eigentijdse look dankzij de metalen poten en camel kleurige, lederen handgrepen. De lade en deuren van de kast zijn voorzien van soft close.

  599,-

  539,-

 • Quick view

  Kidsmill Pure White Kledingkast Wit

  In de Kidsmill Pure White Kledingkast Wit vind je meer dan genoeg opbergruimte voor alle spulletjes van je kindje. Bovendien is de kast uitgevoerd met een handige opberglade. Een aanwinst voor iedere babykamer!

  533,-

  484,-

 • Quick view

  Kidsmill Vince Kledingkast 2-Deurs

  De Kidsmill Vince Kledingkast 2-Deurs is door de hoge pootjes en het visgraatmotief op de fronten een stijlvolle en unieke toevoeging aan de babykamer. De kast biedt veel opbergruimte en is voorzien van soft closing.

  973,-

  874,-

 • Quick view

  Kidsmill Newport Kledingkast 2-Deurs Wit

  Met de stijlvolle Kidsmill Newport Kledingkast 2-Deurs Wit heb je genoeg opbergruimte voor alle spulletjes van je kindjes! Kies zelf uit de twee verschillende soorten handgreepjes in de kleur zwart of rvs.

  652,-

  588,85

 • Quick view

  Bopita Lisa Kledingkast Wit / Naturel 3-Deurs

  De Bopita Lisa Kledingkast Wit / Naturel 3-Deurs beschikt over drie deuren waarachter verschillende opbergruimten zit om spullen neer te leggen of op te hangen. De kast is gemaakt van kwalitatief MDF in combinatie met beukenhout. Een mooie look die in elk interieur past.

  859,-

  739,-

 • Quick view

  Kidsmill Savigno Kledingkast 2-Deurs Wit Zonder Kruis

  De Kidsmill Savigno Kledingkast 2-Deurs Wit Zonder Kruis is een stijlvolle kledingkast 2-Deurs uit de Savigno serie. De linnenkast beschikt over twee deuren waarin twee vlakken zijn verwerkt.

  618,-

  580,-

 • Quick view

  Kidsmill Pure Oak Kledingkast 2-Deurs Wit Mat

  In de Kidsmill Pure Oak Kledingkast 2-Deurs Wit Mat vind je meer dan genoeg opbergruimte voor alle spulletjes van je kindje. Bovendien is de kast uitgevoerd met een handige opberglade. Een aanwinst voor iedere babykamer!
  564,-
 • Quick view

  Kidsmill Sixties Kledingkast 3-deurs Wit Hoogglans / Naturel

  De Kidsmill Sixties Kledingkast 3-deurs Wit Hoogglans / Naturel is stijlvol en beschikt over veel opbergruimte. De kast is gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal en de deuren zijn voorzien van "Push open" systeem.

  809,-

  728,-

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Kledingkast 3-deurs Wit Mat / Walnoot

  De Kidsmill Sixties Kledingkast 3-deurs Wit Mat / Walnoot is stijlvol en beschikt over veel opbergruimte. De kast is gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal en de deuren zijn voorzien van "Push open" systeem.
  648,-
 • Quick view

  Kidsmill La Première Kledingkast 1-Deurs Riet

  De Kidsmill La Première Kledingkast 1-Deurs Riet biedt veel opbergruimte voor de spullen van je kindje. Deze kledingkast in landelijke stijl is perfect te combineren met andere meubels uit de La Première serie.

  572,-

  489,-

 • Quick view

  Kidsmill La Première Kledingkast 3-Deurs Riet

  De Kidsmill La Première Kledingkast 3-Deurs Riet biedt veel opbergruimte voor de spullen van je kindje. Deze kledingkast in landelijke stijl is perfect te combineren met andere meubels uit de La Première serie.

  1.042,-

  855,35

 • Quick view

  Stapelgoed Rock Kledingkast 1-Deur Grijs

  De Stapelgoed Rock Kledingkast 1-Deur Grijs biedt diverse opbergmogelijkheden. De kast heeft een stoer design waarbij grijs en hout elkaar afwisselen en is gemaakt van een combinatie van MDF en massief hout.
  649,-
 • Quick view

  Kidsmill La Première Kledingkast 2-Deurs Grijs Eiken

  De Kidsmill La Première Kledingkast 2-Deurs Grijs Eiken biedt veel ruimte aan de spullen van je kindje. Deze kledingkast in landelijke stijl is perfect te combineren met andere meubels uit de La Première serie.

  764,-

  643,95

 • Quick view

  Cam Cam Harlequin Kledingkast White

  De Cam Cam Harlequin Kledingkast White is een uniek kast en beschikt over twee deuren met daaronder vier opbergladen. Leuk te combineren met andere items van de serie. Zeer kwalitatief en gaat lang mee.
  1.199,-
 • Quick view

  Cam Cam Harlequin Kledingkast

  De Cam Cam Harlequin Kledingkast White is een uniek kast en beschikt over twee deuren met daaronder vier opbergladen. Leuk te combineren met andere items van de serie. Zeer kwalitatief en gaat lang mee.
  1.199,-
 • Quick view

  Kidsmill Savigno Kledingkast 2-Deurs Grijs

  Een Kidsmill Savigno Kledingkast 2-Deurs Grijs uit de Savigno serie. De linnenkast beschikt over twee deuren en drie laden, ideaal om al je spulletjes in op te bergen.

  679,-

  635,-

 • Quick view

  Stapelgoed Loft Grijs Kast 2-Deurs

  De Stapelgoed Loft Grijs Kast 2-Deurs is een handig en functioneel meubel waar kleding of andere spullen in opgeborgen kunnen worden. De deuren zijn voorzien van een cognac lus waardoor het eenvoudig open kan.
  495,-
 • Quick view

  Kidsmill Modular 1 Kledingkast 2-Deurs Mat Zwart - RVS

  Deze Modular 1 Kledingkast 2-Deurs is uitgevoerd met een RVS onderstel in een u-vorm. Deze moderne linnenkast biedt meer dan genoeg opbergruimte en is voorzien van push open en soft close voor optimaal gebruiksgemak.
  527,-
 • Quick view

  Kidsmill Modular 1 Kledingkast 2-Deurs Mat Zwart - Zwart

  Deze stijlvolle Kidsmill Modular 1 Kledingkast 2-Deurs Mat Zwart - Zwart is uitgevoerd met een zwart onderstel. Deze moderne linnenkast biedt meer dan genoeg opbergruimte en is voorzien van push open en soft close voor optimaal gebruiksgemak.
  427,-
 • Quick view

  Coming Kids Flint Kledingkast 2-Deurs Wit

  De Coming Kids Flint Kledingkast Wit is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een luchtig design dankzij de hoge, metalen poten. De lades van de Flint commode zijn ruim en voorzien van soft closing.

  599,-

  539,-

 • Quick view

  Coming Kids Bliss Kledingkast 2-Deurs Wit

  De Coming Kids Bliss Kledingkast 2-Deurs Wit biedt veel opbergruimte én heeft een eigentijdse look dankzij de metalen poten en camel kleurige, lederen handgrepen. De lade en deuren van de kast zijn voorzien van soft close.

  599,-

  539,-

 • Quick view

  Coming Kids Bliss Kledingkast 2-Deurs Seagreen

  De Coming Kids Bliss Kledingkast 2-Deurs Seagreen biedt veel opbergruimte én heeft een eigentijdse look dankzij de metalen poten en lederen handgrepen. De lade en deuren van de kast zijn voorzien van soft close.

  599,-

  539,-

98 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5