Kledingkast

Strak en robuust. Hoog en smal of juist heel breed en laag. Voorzien van één of meerdere deurtjes. Met sfeervolle, rieten manden voor kleine prulletjes of met grote opbergladen. Wij bieden kledingkasten aan in allerlei soorten en maten.

Lees meer...

Stijl van de kledingkasten

Een kledingkast hoort te passen in het geheel van de kamer. Dit hoeft niet te betekenen dat je een kast kiest uit precies dezelfde meubellijn als het bed en het bureau. Lijkt het je ook niet leuk om juist totaal verschillende meubels te kiezen? Let wel op dat alle babykamer meubels qua stijl en kleur bij elkaar passen.

Functies van de kledingkast

Sommige kledingkasten zijn – naast laden en planken – ook voorzien van een aantal open opbergvakken. Deze laatste zijn bijvoorbeeld geschikt voor tijdschriften of cd's. Zet er ook gerust een aantal spulletjes in voor de sier, zoals knuffels.

Lees minder...
107 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Quick view

  Kidsmill Modular 1 Kledingkast 2-Deurs Mat Zwart - RVS

  Deze Modular 1 Kledingkast 2-Deurs is uitgevoerd met een RVS onderstel in een u-vorm. Deze moderne linnenkast biedt meer dan genoeg opbergruimte en is voorzien van push open en soft close voor optimaal gebruiksgemak.
  527,-
 • Quick view

  Kidsmill Modular 1 Kledingkast 2-Deurs Mat Zwart - Zwart

  Deze stijlvolle Kidsmill Modular 1 Kledingkast 2-Deurs Mat Zwart - Zwart is uitgevoerd met een zwart onderstel. Deze moderne linnenkast biedt meer dan genoeg opbergruimte en is voorzien van push open en soft close voor optimaal gebruiksgemak.
  427,-
 • Quick view

  Coming Kids Bliss Kledingkast 2-Deurs Wit

  De Coming Kids Bliss Kledingkast 2-Deurs Wit biedt veel opbergruimte én heeft een eigentijdse look dankzij de metalen poten en camel kleurige, lederen handgrepen. De lade en deuren van de kast zijn voorzien van soft close.

  599,-

  479,-

 • Quick view

  Stapelgoed Loft Grijs Kast 2-Deurs

  De Stapelgoed Loft Grijs Kast 2-Deurs is een handig en functioneel meubel waar kleding of andere spullen in opgeborgen kunnen worden. De deuren zijn voorzien van een cognac lus waardoor het eenvoudig open kan.
  495,-
 • Quick view

  Kidsmill Modular 2 Kledingkast 2-Deurs Mat Zwart - Zwart

  Deze stijlvolle Kidsmill Modular Kledingkast 2-Deurs Mat Zwart - Zwart is uitgevoerd met een zwart onderstel. Deze moderne linnenkast biedt meer dan genoeg opbergruimte en is voorzien van push open en soft close voor optimaal gebruiksgemak.
  507,-
 • Quick view

  Kidsmill Savigno Kast 3-deurs Wit Zonder Kruis

  Met de Savigno 3-deurs linnenkast Wit zonder Kruis ben je direct voorzien van enorm veel opbergruimte. De kast beschikt over drie deuren en drie laden. De kast is gemaakt van hoogwaardig MDF.

  867,-

  796,-

 • Quick view

  Kidsmill Savigno Kast 3-Deurs Wit Met Kruis

  Met de Savigno 3-deurs linnenkast wit met Kruis ben je direct voorzien van enorm veel opbergruimte. De kast beschikt over drie deuren en drie laden. De kast is gemaakt van hoogwaardig MDF.

  882,-

  808,-

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Kledingkast 2-Deurs Wit Mat / Naturel

  De Sixties Kledingkast 2-Deurs Wit Mat / Naturel is stijlvol en beschikt over veel opbergruimte. De kast is gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal en de deuren zijn voorzien van "Push open" systeem.

  593,-

  534,-

 • Quick view

  Kidsmill Pure Oak Kledingkast Wit / Naturel

  In de Kidsmill Pure Oak Kledingkast Wit / Naturel vind je meer dan genoeg opbergruimte voor alle spulletjes van je kindje. Bovendien is de kast uitgevoerd met een handige opberglade. Een aanwinst voor iedere babykamer!

  673,-

  612,-

 • Quick view

  Stokke® Home™ Ladekast

  De Stokke® Home™ Ladekast maakt deel uit van de Stokke® Home™ serie. De Stokke® Home™ Commode kan gemakkelijk op deze ladekast bevestigd worden. De drie ruime, zacht sluitende lades bieden veel opbergruimte.
  399,-
 • Quick view

  Kidsmill Modular Kledingkast 2-Deurs Mat Wit - RVS

  De Kidsmill Modular Kledingkast 2-Deurs Mat Wit is uitgevoerd met een RVS onderstel. De moderne kast biedt meer dan genoeg opbergruimte en is voorzien van push open en soft close voor optimaal gebruiksgemak.
  577,-
 • Quick view

  Kidsmill Sixties Kledingkast 3-deurs Wit Hoogglans / Walnoot

  De Kidsmill Sixties Kledingkast 3-deurs Wit Hoogglans / Walnoot is stijlvol en beschikt over veel opbergruimte. De kast is gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal en de deuren zijn voorzien van "Push open" systeem.

  753,-

  678,-

 • Quick view

  Kidsmill Modular 2 Kledingkast 2-Deurs Mat Zwart - RVS

  De Kidsmill Modular 2 Kledingkast 2-Deurs Mat Zwart - RVS is een moderne kledingkast. De kast biedt meer dan genoeg opbergruimte en is voorzien van push open en soft close voor optimaal gebruiksgemak.
  607,-
 • Quick view

  Coming Kids Bliss Kledingkast 3-Deurs Zwart

  De Coming Kids Bliss Kledingkast 3-Deurs Zwart biedt veel opbergruimte én heeft een eigentijdse look dankzij de metalen poten en camel kleurige, lederen handgrepen. De lade en deuren van de kast zijn voorzien van soft close.

  779,-

  699,-

 • Quick view

  Coming Kids Bliss Kledingkast 3-Deurs Wit

  De Coming Kids Bliss Kledingkast 3-Deurs Wit biedt veel opbergruimte én heeft een eigentijdse look dankzij de metalen poten en camel kleurige, lederen handgrepen. De lade en deuren van de kast zijn voorzien van soft close.

  799,-

  699,-

 • Quick view

  Bopita Fiore Kledingkast Wit 2-Deurs

  De Bopita Fiore Kledingkast Wit 2-Deurs is een mooi meubel wat beschikt over een praktische indeling. De geïntegreerde lijnen op de fronten breekt het meubel. De kast is vervaardigd van kwalitatief MDF en gaat dus lang mee.

  385,-

  349,-

107 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5