Kledingkast

Strak en robuust. Hoog en smal of juist heel breed en laag. Voorzien van één of meerdere deurtjes. Met sfeervolle, rieten manden voor kleine prulletjes of met grote opbergladen. Wij bieden kledingkasten aan in allerlei soorten en maten.

Lees meer...

Stijl van de kledingkasten

Een kledingkast hoort te passen in het geheel van de kamer. Dit hoeft niet te betekenen dat je een kast kiest uit precies dezelfde meubellijn als het bed en het bureau. Lijkt het je ook niet leuk om juist totaal verschillende meubels te kiezen? Let wel op dat alle babykamer meubels qua stijl en kleur bij elkaar passen.

Functies van de kledingkast

Sommige kledingkasten zijn – naast laden en planken – ook voorzien van een aantal open opbergvakken. Deze laatste zijn bijvoorbeeld geschikt voor tijdschriften of cd's. Zet er ook gerust een aantal spulletjes in voor de sier, zoals knuffels.

Lees minder...
98 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Quick view

  Kidsmill Modular 2 Kledingkast 2-Deurs Mat Zwart - Zwart

  Deze stijlvolle Kidsmill Modular Kledingkast 2-Deurs Mat Zwart - Zwart is uitgevoerd met een zwart onderstel. Deze moderne linnenkast biedt meer dan genoeg opbergruimte en is voorzien van push open en soft close voor optimaal gebruiksgemak.
  507,-
 • Quick view

  Bopita Pebble Wood Kledingkast Gravelwash 2-Deurs

  De Bopita Pebble Wood Kledingkast Gravelwash 2-Deurs oogt robuust door de verticale groeven op de fronten. Het grenen meubel beschikt over drie greeploze opbergladen waarin je veel kan opruimen.

  745,-

  675,-

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Kledingkast 3-deurs Wit Mat / Naturel

  De Kidsmill Sixties Kledingkast 3-deurs Wit Mat / Naturel is stijlvol en beschikt over veel opbergruimte. De kast is gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal en de deuren zijn voorzien van "Push open" systeem.
  698,-
 • Quick view

  Kidsmill La Première Kledingkast 2-Deurs Riet

  De Kidsmill La Première Kledingkast 2-Deurs Riet biedt veel opbergruimte voor de spullen van je kindje. Deze kledingkast in landelijke stijl is perfect te combineren met andere meubels uit de La Première serie.

  773,-

  659,-

 • Quick view

  Coming Kids Flint Kledingkast 2-Deurs Wit

  De Coming Kids Flint Kledingkast Wit is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een luchtig design dankzij de hoge, metalen poten. De lades van de Flint commode zijn ruim en voorzien van soft closing.

  599,-

  539,-

 • Quick view

  Kidsmill La Première Kledingkast 3-Deurs Wit

  De Kidsmill La Première Kledingkast 3-Deurs Wit biedt veel ruimte aan de spullen van je kindje. Deze kledingkast in landelijke stijl is perfect te combineren met andere meubels uit de La Première serie.

  1.013,-

  828,20

 • Quick view

  Kidsmill La Première Kledingkast 1-Deurs Grijs Eiken

  De Kidsmill La Première Kledingkast 1-Deurs Grijs Eiken biedt veel ruimte aan de spullen van je kindje. Deze kledingkast in landelijke stijl is perfect te combineren met andere meubels uit de La Première serie.

  563,-

  474,30

 • Quick view

  Kidsmill Newport Kledingkast 2-Deurs Grijs

  Met de stijlvolle Kidsmill Newport Kledingkast 2-Deurs Grijs heb je genoeg opbergruimte voor alle spulletjes van je kindjes! Kies zelf uit de twee verschillende soorten handgreepjes in de kleur zwart of rvs.

  729,-

  638,-

 • Quick view

  Kidsmill Savigno Kast 3-deurs Wit Zonder Kruis

  Met de Kidsmill Savigno Kast 3-deurs Wit Zonder Kruis ben je direct voorzien van enorm veel opbergruimte. De kast beschikt over drie deuren en drie laden. De kast is gemaakt van hoogwaardig MDF.

  867,-

  796,-

 • Quick view

  Kidsmill Savigno Kast 3-Deurs Wit Met Kruis

  Met de Kidsmill Savigno Kast 3-Deurs Wit Met Kruis ben je direct voorzien van enorm veel opbergruimte. De kast beschikt over drie deuren en drie laden. De kast is gemaakt van hoogwaardig MDF.

  882,-

  808,-

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Kledingkast 2-Deurs Wit Mat / Naturel

  De Sixties Kledingkast 2-Deurs Wit Mat / Naturel is stijlvol en beschikt over veel opbergruimte. De kast is gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal en de deuren zijn voorzien van "Push open" systeem.

  593,-

  534,-

 • Quick view

  Kidsmill Pure Oak Kledingkast Wit / Naturel

  In de Kidsmill Pure Oak Kledingkast Wit / Naturel vind je meer dan genoeg opbergruimte voor alle spulletjes van je kindje. Bovendien is de kast uitgevoerd met een handige opberglade. Een aanwinst voor iedere babykamer!

  673,-

  612,-

 • Quick view

  Stokke® Home™ Ladekast

  De Stokke® Home™ Ladekast maakt deel uit van de Stokke® Home™ serie. De Stokke® Home™ Commode kan gemakkelijk op deze ladekast bevestigd worden. De drie ruime, zacht sluitende lades bieden veel opbergruimte.
  399,-
 • Quick view

  Kidsmill Modular Kledingkast 2-Deurs Mat Wit - RVS

  De Kidsmill Modular Kledingkast 2-Deurs Mat Wit is uitgevoerd met een RVS onderstel. De moderne kast biedt meer dan genoeg opbergruimte en is voorzien van push open en soft close voor optimaal gebruiksgemak.
  577,-
 • Quick view

  Kidsmill Sixties Kledingkast 3-deurs Wit Hoogglans / Walnoot

  De Kidsmill Sixties Kledingkast 3-deurs Wit Hoogglans / Walnoot is stijlvol en beschikt over veel opbergruimte. De kast is gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal en de deuren zijn voorzien van "Push open" systeem.

  753,-

  678,-

 • Quick view

  Coming Kids Havana Kledingkast 1-Deurs

  De Coming Kids Havana Kledingkast 1-Deurs is een smalle kast wat vooral in een kleine kamer tot zijn recht komt. Het beschikt over een hanggedeelte met daaronder drie legplanken. De kast is vervaardigd van MDF.

  319,-

  249,-

 • Quick view

  Coming Kids Bliss Kledingkast 3-Deurs Zwart

  De Coming Kids Bliss Kledingkast 3-Deurs Zwart biedt veel opbergruimte én heeft een eigentijdse look dankzij de metalen poten en camel kleurige, lederen handgrepen. De lade en deuren van de kast zijn voorzien van soft close.

  779,-

  699,-

 • Quick view

  Coming Kids Bliss Kledingkast 3-Deurs Wit

  De Coming Kids Bliss Kledingkast 3-Deurs Wit biedt veel opbergruimte én heeft een eigentijdse look dankzij de metalen poten en camel kleurige, lederen handgrepen. De lade en deuren van de kast zijn voorzien van soft close.

  799,-

  699,-

 • Quick view

  Kidsmill Modular 2 Kledingkast 2-Deurs Mat Zwart - RVS

  De Kidsmill Modular 2 Kledingkast 2-Deurs Mat Zwart - RVS is een moderne kledingkast. De kast biedt meer dan genoeg opbergruimte en is voorzien van push open en soft close voor optimaal gebruiksgemak.
  607,-
 • Quick view

  Bopita Fiore Kledingkast Wit 2-Deurs

  De Bopita Fiore Kledingkast Wit 2-Deurs is een mooi meubel wat beschikt over een praktische indeling. De geïntegreerde lijnen op de fronten breekt het meubel. De kast is vervaardigd van kwalitatief MDF en gaat dus lang mee.

  385,-

  349,-

 • Quick view

  Cam Cam Harlequin Kledingkast Grey

  De Cam Cam Harlequin Kledingkast Grey is een uniek kast en beschikt over twee deuren met daaronder vier opbergladen. Leuk te combineren met andere items van de serie. Zeer kwalitatief en gaat lang mee.
  1.199,-
 • Quick view

  Kidsmill Newport Kledingkast 2-Deurs Wit / Eiken

  Met de stijlvolle Kidsmill Newport Kledingkast 2-Deurs Wit / Eiken heb je genoeg opbergruimte voor alle spulletjes van je kindjes! Kies zelf uit de twee verschillende soorten handgreepjes in de kleur zwart of rvs.

  665,-

  600,85

 • Quick view

  Bopita Verona Kledingkast Wit 2-Deurs

  De Bopita Verona Kledingkast Wit 2-Deurs beschikt over een tijdloze uitstraling en is met allerlei stijlen te combineren. Het is gemaakt van kwalitatief MDF waardoor het lang mee gaat. Het beschikt over twee soft-close deuren.

  439,-

  399,-

 • Quick view

  Coming Kids Harper Kledingkast 2-Deurs

  De Coming Kids Harper Kledingkast heeft een stoere en tegelijkertijd een warme uitstraling. De kast biedt veel opbergruimte en een stijlvol design met een visgraatmotief op de fronten en zwart metalen knoppen.

  519,-

  459,-

98 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5