Alondra kledingkasten

 

Alondra kledingkasten zien er altijd net iets anders uit dan veel andere kasten. De vormgeving is vaak heel gedurfd. Je ziet meteen dat de ontwerpers gevoel hebben voor design. De vormgeving zou je kunnen omschrijven als “strak met een knipoog”.

Lees meer...

 

Over Alondra

Alondra is een Spaans merk van meubels voor jonge kinderen. Steeds weer streeft Alondra naar innovatie. Verder heeft Alondra met de ontwerpen altijd het welzijn van het kind voor ogen. Alle meubels worden tot in de puntjes afgewerkt.

 

Uitstekende kwaliteit

Niet alleen op het gebied van design onderscheid Alondra zich van andere merken, ook wat betreft kwaliteit vallen de meubels van Alondra op. De kledingkasten zijn gemaakt van de sterkste materialen en zijn standaard voorzien van soft closing.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Alondra Kledingkast 2-Deurs Clip

  Met de Alondra Kast Clip hoef je niet bang te zijn dat je te weinig ruimte hebt! Achter de deuren met soft closing vind je 2 lades en 2 hangroedes waar je alle kleding van je kindje op kunt bergen.
  1.100,-
 • Quick view

  Alondra Kast Evolutive

  De Alondra Kast Evolutive maakt deel uit van de Evolutive serie van Alondra. Deze kwaliteitsmeubels maken van iedere babykamer een heerlijke plek. Deze kast biedt veel opbergmogelijkheden.
  750,-
 • Quick view

  Alondra Kast Paris

  De Alondra Kast Paris heeft 2 deuren en 2 grote lades met soft closing. Op de kast is het silhouet van de Franse Eiffeltoren te zien wat de kast beslist origineel maakt. De kast is voorzien van een hangroede en legplank.
  1.940,-
 • Quick view

  Alondra Kast Orbit

  De Alondra Kast Orbit is gemaakt van hoogwaardig, gelakt MDF en is voorzien van zowel een hangroede, legplank en 2 ruime lades. De deuren zijn voorzien van soft closing.
  835,-
4 Resultaten