Stapelgoed kledingkasten

 

Richt de babykamer in met een sfeervolle Stapelgoed linnenkast. Op deze pagina tref je ons complete assortiment Stapelgoed kledingkasten aan. Bestel vandaag nog de Stapelgoed linnenkast van jouw wensen online via onze webshop en maak gebruik van onze aantrekkelijke bezorgservice. Als wij jouw online order hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor de levering.

Lees meer...

 

Stapelgoed kledingkasten voor alle babykleertjes

Een Stapelgoed linnenkast is ideaal voor het opbergen van de kleertjes voor je kindje. Soms kan een Stapelgoed linnenkast uitgebreid worden met een extra lade. Over deze en andere specifieke eigenschappen lees je in de uitgebreide productbeschrijvingen op deze website.

 

Over Stapelgoed

Stapelgoed is een stoer lifestylemerk met een hele pure stijl. Altijd zoekt Stapelgoed naar het uiterste in materiaalcombinaties en naar materialen die heel authentiek overkomen. Verder streeft Stapelgoed een perfecte kwaliteit na.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Stapelgoed Rock Kledingkast 2-Deurs Grijs

  De Stapelgoed Rock Kledingkast 2-Deurs biedt diverse opbergmogelijkheden. De kast heeft een stoer design waarbij grijs en hout elkaar afwisselen en is gemaakt van een combinatie van MDF en massief hout.

  749,-

  679,-

 • Quick view

  Stapelgoed Rock Kledingkast 1-Deur Grijs

  De Stapelgoed Rock Kledingkast 1-Deur Grijs biedt diverse opbergmogelijkheden. De kast heeft een stoer design waarbij grijs en hout elkaar afwisselen en is gemaakt van een combinatie van MDF en massief hout.
  649,-
 • Quick view

  Stapelgoed Loft Grijs Kast 2-Deurs

  De Stapelgoed Loft Grijs Kast 2-Deurs is een handig en functioneel meubel waar kleding of andere spullen in opgeborgen kunnen worden. De deuren zijn voorzien van een cognac lus waardoor het eenvoudig open kan.
  495,-
3 Resultaten