6 Resultaten
 • Quick view

  Stokke® Home™ Commode White

  De Stokke® Home™ Commode kan gemakkelijk met één klik worden bevestigd op de Stokke® Home™ ladekast, het bed of de wiegstandaard. Het bijpassende verschoonkussen en de afneembare opbergbak worden meegeleverd.
  199,-
 • Quick view

  Stokke® Sleepi™ Mini

  De Stokke® Sleepi™ Mini heeft een in verstelbare matrashoogte en geeft je kindje en beschermd gevoel door de ovale vorm. De wieg is met een (los verkrijgbare) uitbreidingsset uit te breiden tot ledikant.

  477,-

  386,10

 • Quick view

  Stokke® Sleepi™ Bed

  Het Stokke® Sleepi™ Bed is een prachtig, stijlvol bed dat met je kindje meegroeit. Het bedje is zeer veilig, beschikt over een verstelbare bodem en is gemaakt van stevig en duurzaam materiaal.
 • Quick view

  Stokke® Sleepi™ Extension Kit Bed

  Met de Stokke® Sleepi™ Extension Kit Bed bouw je jouw Stokke Stokke® Sleepi™ Mini Wieg eenvoudig om tot een comfortabel Bed. De uitbreidingsset is gemaakt van stevig en duurzaam materiaal.

  Normale prijs: 269,-

  Special Price 246,95

 • Quick view

  Stokke® Sleepi™ Junior Extension Kit

  Met de Stokke® Sleepi™ Junior Extension Kit bouw je jouw Stokke Stokke® Sleepi™ Mini Ledikant eenvoudig om tot een comfortabel juniorbed. De uitbreidingsset is gemaakt van stevig en duurzaam materiaal.
  95,-
 • Quick view

  Stokke® Home™ Ladekast

  De Stokke® Home™ Ladekast maakt deel uit van de Stokke® Home™ serie. De Stokke® Home™ Commode kan gemakkelijk op deze ladekast bevestigd worden. De drie ruime, zacht sluitende lades bieden veel opbergruimte.
  399,-
6 Resultaten