Invented 4 Kids badcapes

Invented 4 Kids heeft leuke badcapes die je vanaf de geboorte van je kindje al kan gebruiken. Je kunt je kindje met de Invented 4 Kids badcape heerlijk inwikkelen na het badderen. Zo krijgt je kindje het niet koud wanneer het uit bad komt. Deze unieke handsfree badcape maakt het badderen met je kindje nog leuker. Lees je uitgebreide productbeschrijving en ontdek de pluspunten van de Invented 4 Kids badcape!

Lees meer...

Comfort van de Invented 4 Kids badcapes

Comfortabel is de badcape van Invented 4 kids zeker dit is dan ook erg belangrijk voor de tere huid van je kindje. Het Invented 4 Kids badcapeje voelt zacht en warm aan wanneer je kindje ingewikkeld is in de Invented 4 Kids badcape. Het Invented 4 Kids badcapeje absorbeert vocht en houdt warmte vast. Het design van het Invented 4 Kids badcapeje is erg schattig en heeft een lieve uitstraling.

 

Kwaliteit van de Invented 4 Kids badcapes

De kwaliteit van de Invented 4 Kids badcapes is zeer goed. Het materiaal waarvan de Invented 4 Kids badcapes zijn gemaakt is biologisch katoen. Door het verzwaarde voetkussentje over je schouder te hangen heb je je handen vrij en kan je gemakkelijk je kindje inwikkelen in de Invented 4 Kids badcape. Het geeft je kindje dan ook een heerlijk geborgen en warm gevoel na het badderen. Een badcape van Invented 4 Kids kan eigenlijk niet missen in de kledingkast van jou kindje.

Lees minder...

2 Resultaten
 • Quick view

  Invented 4 Kids Tuby Badcape Aap

  De Invented 4 Kids Tuby Badcape Aap is erg handig in gebruik. Sla het pootje over je schouder en wikkel je kindje meteen in wanneer het net uit bad komt. Door het verzwaarde pootje blijft de badcape goed hangen.

  27,95

  24,95

 • Quick view

  Invented 4 Kids Tuby Badcape Koala

  De Invented 4 Kids Tuby Badcape Koala is erg handig in gebruik. Sla het pootje over je schouder en wikkel je kindje meteen in wanneer het net uit bad komt. Door het verzwaarde pootje blijft de badcape goed hangen.
  27,95
2 Resultaten
Trustpilot