Cottonbaby waskussenhoes

Ben je op zoek naar een goede waskussenhoes dan is het merk Cottonbaby wel iets voor jou. Cottonbaby heeft waskussenhoezen die erg comfortabel maar ook stijlvol zijn. Bekijk alle waskussenhoezen van Cottonbaby gemakkelijk online bij ons op de website. In ons ruime assortiment Cottonbaby waskussenhoezen vind je allerlei verschillende soorten. Voor ieder wat wils dus!

Lees meer...

Comfortabele Cottonbaby waskussenhoes

Comfort hebbben de waskussenhoezen van Cottonbaby zeker. De Cottonbaby waskussenhoes voelt heerlijk zacht aan wanneer je kindje op de Cottobaby waskussenhoes ligt. Dit is dan ook extra fijn wanneer je je kindje gaat aankleden op het waskussen of verschonen. De Cottonbaby waskussenhoezen hebben mooie lichte kleuren en een leuk printje.

Cottonbaby waskussenhoes online bestellen

De kwaliteit van de Cottonbaby waskussenhoezen zijn erg goed. Dit komt door de hoogwaardige materialen die gebruikt worden voor de Cottonbaby waskussenhoezen. De Cottonbaby waskussenhoes past om elk standaard waskussen. Je kunt de Conttonbaby waskussenhoes gewoon wassen in de wasmachine op 30 graden. Bij een bestelling van €20,- vervallen de verzendkosten. De waskussenhoezen zijn meestal uit voorraad leverbaar waardoor je al snel van je aankoop kunt gaan genieten.

10 Resultaten
 • Quick view

  Cottonbaby Wafel Waskussenhoes

  Dit Cottonbaby Wafel Waskussenhoes ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal. Geschikt voor standaard waskussens.
  27,50
 • Quick view

  Cottonbaby Wafel Gebreid Waskussenhoes

  Deze Cottonbaby Wafel Gebreid Waskussenhoes ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.
  27,50
 • Quick view

  Cottonbaby Waskussenhoes Wafel

  Schitterend waskussenhoes van het merk Cottonbaby, dat geschikt is voor elk standaard waskussen.
 • Quick view

  Cottonbaby Waskussenhoes Velours

  Comfortabel waskussenhoes dat geschikt is voor elk standaard waskussen.
  27,50
 • Quick view

  Cottonbaby Diamant Wafel Waskussenhoes

  Dit Cottonbaby Diamant Wafel Waskussenhoes ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.

  Normale prijs: 29,95

  Special Price 19,59

 • Quick view

  Cottonbaby Panter Waskussenhoes

  Dit Cottonbaby Panter Waskussenhoes is de ideale hoes om elke standaard waskussen te beschermen tegen vocht en vuil. De hoes ziet er stijlvol uit en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  29,95
 • Quick view

  Cottonbaby Mini Wafel Waskussenhoes

  Dit Cottonbaby Mini Wafel Waskussenhoes ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.

  27,50

  24,95

 • Quick view

  Cottonbaby Soft Vlekjes Waskussenhoes Oudblauw

  Dit Cottonbaby Soft Waskussenhoes Vlekjes Oudblauw ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.
  27,50
 • Quick view

  Cottonbaby Soft Waskussenhoes

  Dit Cottonbaby Soft waskussenhoes ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.
  24,95
 • Quick view

  Cottonbaby Blaasbloem Soft Waskussenhoes

  Dit Cottonbaby Blaasbloem Soft Waskussenhoes ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.

  27,50

  24,95

10 Resultaten
Trustpilot