Studio Ditte Kussens & hoezen

 

Fleur de babykamer op met een Studio Ditte babykussen. Deze kussens hebben een heel bijzonder ontwerp. De meeste Studio Ditte babykussens zijn effen wit en bedrukt met voorwerpen, zoals porseleinen schoteltjes, tegeltjes of bloemen. Soms heeft de achterkant van het kussen een andere kleur. In veel gevallen kun je alleen een Studio Ditte babykussenhoes kopen. Dit hoes moet je dan zelf vullen. Je kunt een Studio Ditte babykussen ook gerust gebruiken om bijvoorbeeld aan het voeteinde van een 1-persoonsbed te leggen.

 

Lees meer...

Het materiaal van Studio Ditte babykussenhoezen

Studio Ditte babykussenhoezen zijn meestal gemaakt van 100% katoen. Dit materiaal is prima uitwasbaar in de wasmachine. Aan de onderkant van Studio Ditte babykussenhoezen zit meestal een blinde rits. De meeste kussenhoezen zijn ongeveer 50 x 50 cm.

 

Over Studio Ditte

Ontwerpbureau Studio Ditte gelooft niet in een bijzondere filosofie of in een speciale designstroming, maar in de dromen, wensen en verlangens van mensen. Studio Ditte wil met zijn ontwerpen vooral iets toevoegen aan het gewone. Zo bedacht Studio Ditte behang met de afdruk van een oude muur. Dit behang spreekt tot de verbeelding. Je denkt meteen aan een heel oud huis. Welk verhaal zou er achter dit huis zitten? Dessins op Studio Ditte babykussens komen meestal uit het alledaagse leven van mensen. Een Studio Ditte babykussen is bijvoorbeeld bedrukt met afbeeldingen van porseleinen schoteltjes of vogelhuisjes. Sommige prints voeren je wel naar een totaal andere wereld, zoals de robotprints op Studio Ditte babykussenhoezen. Studio Ditte babykussens of Studio Ditte babykussenhoezen bestel je snel en gemakkelijk online via Babypark.nl. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis. Ontvangen wij jouw online order nog vóór 20.00 uur en betaal je ook direct online? Dan bezorgen wij jouw bestelling morgen al bij je thuis, tenzij de Studio Ditte babykussenhoezen, babykussens of andere bestelde producten niet bij ons op voorraad zijn.Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Studio Ditte Kussenhoes Robot 50 x 50 cm

  Het Studio Ditte kussenhoes Robot 50 x 50 cm geeft een stoere look aan het interieur. Het kussenhoes is gemaakt van 100% katoen, wasbaar in de wasmachine en wordt geleverd zonder vulling.
  39,95
 • Quick view

  Studio Ditte Kussenhoes Bloemen 50 x 50 cm

  Het Studio Ditte kussenhoes Bloemen 50 x 50 cm geeft een prachtige look aan het interieur. Het kussenhoes is gemaakt van 100% katoen, wasbaar in de wasmachine en wordt geleverd zonder vulling.

  39,95

  22,95

2 Resultaten