Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Overtrekken

Elodie Details dekbed overtrekken

Elodie Details heeft mooie en subtiele dekbed overtrekken voor je kindje. Het juiste dekbed overtrek geeft dan ook net even wat meer sfeer aan de kamer van je kindje. Bekijk alle dekbed overtrekken van Elodie Details gemakkelijk op Babypark.nl en vind het dekbedovertrek dat bij je kindje past. In de productbeschrijving van het overtrek vind je meer informatie.

Lees meer...

Design van de Elodie Details dekbed overtrekken

De Elodie Details dekbed overtrekken hebben een leuk design. Je kunt met het dekbed overtrek van Elodie Details de kamer van je kindje helemaal af en compleet maken. Deze Elodie Details set past op de meeste standaard kinderbedden en is voorzien van een unieke print. De dekbed overtrekken van Elodie Details zijn perfect te combineren met andere items van dit merk.

Comfort van de Elodie Details dekbed overtrekken

Door de juiste materialen van het Elodie Details dekbed overtrek voelt het Elodie Details dekbed ovetrek heerlijk zacht aan wanneer je kindje onder de dekens ligt. Dit is extra fijn voor je kindje, ook draagt de Elodie Details dekbedovertrek bij aan een optimale nachtrust van je kindje. Ook na regelmatig wassen blijft de stof van het dekbed overtrek heerlijk zacht voor je kindje.

Lees minder...
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader