Ferm Living dekbed overtrekken

Met de items van Ferm Living kun je een prachtige, sfeervolle kinderkamer inrichten. Ferm Living heeft onder andere mooie dekbed overtrekken voor je kindje. Er is een ruime keus bij Ferm Living uit dekbed overtrekken. Hierdoor kun je gemakkelijk bekijken wat het beste bij jou en je kindje past. Bekijk alles van Ferm Living op Babypark.nl. Je zult zien dan alle items onderling perfect met elkaar te combineren zijn.

Lees meer...

Ferm Living dekbed overtrekken met een subtiel design

De dekbed overtrekken van Ferm Living hebben een erg leuk design en stralen rust uit. Dit komt door de lichte kleuren en subtiele printjes die gebruikt worden voor het Ferm Living dekbed overtrek. De Ferm Living dekbed overtrekken zijn te verkrijgen in verschillende maten en kleuren. Zo kun je gemakkelijk kiezen wat goed bij de kinderkamer van je kindje past. Meer informatie over de artikelen vind je in de productbeschrijving.

Comfort van de Ferm Living dekbed overtrekken

Comfortabel zijn de dekbed overtrekken van Ferm Living zeker. Dit komt door de juiste materialen die gebruikt zijn voor de Ferm Living dekbed overtrekken. Het Ferm Living dekbed overtrek voelt heerlijk zacht aan wanneer je kindje onder de dekens ligt. Ook na regelmatig wassen blijf de stof zacht en mooi van kleur. De Ferm Living dekbed overtrekken dragen dan ook bij aan een optimaal slaapcomfort. Je kunt de Ferm Living dekbed overtrekken overigens gewoon wassen in de wasmaschine.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Ferm Living Horse Dekbedovertrek Brown

  De Ferm Living Horse Dekbedovertrek Brown is een kwalitatief overtrek wat beschikt over een paarden stippendesign. Het overtrek is wasbaar op 40 graden en is vervaardigd van 100% katoen.
 • Quick view

  Ferm Living Katie Scott Dekbedovertrek 140 x 200 cm

  De Ferm Living Katie Scott 140 x 200 cm is een kwalitatief overtrek wat beschikt over een design wat is ontworpen door Katie Scott. Het overtrek is wasbaar op 40 graden en is vervaardigd van 100% katoen.
 • Quick view

  Ferm Living Katie Scott Dekbedovertrek Off-White 100 x 140 cm

  De Ferm Living Katie Scott Dekbedovertrek Off-White 100 x 140 cm een kwalitatief overtrek wat beschikt over een design wat is ontworpen door Britse Illustrator Katie Scott. Het overtrek is wasbaar op 40 graden.
  75,-
3 Resultaten