Flexa overtrekken

Maak het bedje van je kindje compleet met een Flexa overtrek. Op deze pagina vind je alle Flexa overtrekken uit ons assortiment. Met Flexa overtrekken en andere Flexa items breng je een hele fantasiewereld voor je kindje tot leven. Lees meer...

Flexa overtrekken met een thema

Op onze Flexa overtrekken komt meestal een bepaald thema naar voren. Denk bijvoorbeeld aan Flexa overtrekken die bedrukt zijn met afbeeldingen die met ‘ridders’ te maken hebben. Of aan Flexa overtrekken in prinsessenstijl. Meestal is het mogelijk om ook andere Flexa items van hetzelfde thema te kopen.

Flexa items van hetzelfde thema

Vul het Flexa overtrek van je keuze aan met Flexa items van hetzelfde thema. Zo verkopen wij bijvoorbeeld niet alleen ridder-overtrekken van Flexa, maar ook speelgordijnen en opbergbakken in ridderstijl. Het is leuk om de kamer van je kindje zoveel mogelijk in te richten met items van dezelfde Flexa collectie.Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Flexa Popsicle Dekbedovertrek 140 x 200 cm

  Het Flexa Popsicle Dekbedovertrek 140 x 200 cm is een mooi overtrek in een uniek design. Gemaakt van kwalitatief katoen en is wasbaar in de wasmachine. Het overtrek wordt inclusief kussensloop geleverd.
 • Quick view

  Flexa Heroes Dekbedovertrek 140 x 200 cm

  Onder het Flexa Heroes Dekbedovertrek 140 x 200 cm zal je kindje heerlijk slapen! Het overtrek wordt geleverd met een bijpassende kussensloop zodat je de look helemaal af maakt en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  59,-
 • Quick view

  Flexa Safari Dekbedovertrek 140 x 200 cm

  Onder het Flexa Safari Overtrek 140 x 200 cm zal je kindje heerlijk slapen! Het overtrek wordt geleverd met een bijpassende kussensloop zodat je de look helemaal af maakt en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  59,-
 • Quick view

  Flexa Transport Dekbedovertrek 140 x 200 cm

  Onder het Flexa Transport Dekbedovertrek 140 x 200 cm zal je kindje heerlijk slapen! Het overtrek wordt geleverd met een bijpassende kussensloop zodat je de look helemaal af maakt en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  59,-
4 Resultaten