Kidsmill Opbergmanden en Commodemandjes

Kidsmill opbergmanden en commodemandjes zijn heel handig voor het opbergen van speelgoed en accessoires in de kamer van je kindje. Daarnaast zijn Kidsmill manden een mooie aanvulling op het interieur. Elke Kidsmill opbergmand ziet er even sfeervol uit. Vaak hebben wij ook een rieten mand van Kidsmill in ons assortiment. In veel gevallen is zo’n rieten mand van Kidsmill te combineren met een Kidsmill kast of commode. Natuurlijk is de mand ook gewoon los te gebruiken.

Lees meer...

Een Kidsmill opbergzak voor ledikant of box

Meestal kun je bij ons ook terecht voor een Kidsmill opbergzak. Een Kidsmill opbergzak is ideaal om aan het ledikant of aan de box van je kindje te hangen. De meeste Kidsmill opbergzakken zijn gebreid, waardoor deze er extra sfeervol uitzien. Kidsmill opbergzakken zijn meestal verkrijgbaar in meerdere kleuren die helemaal van deze tijd zijn.

Over Kidsmill

Met Kidsmill meubels en accessoires kun je gerust een complete babykamer inrichten. Bekijk ook eens de complete Kidsmill online shop op Babypark.nl en laat je inspireren door alle mooie, sfeervolle designs! Wij verkopen zowel complete Kidsmill babykamers als kinderkamers en tienerkamers. Ook zijn er losse meubels van Kidsmill verkrijgbaar. Kidsmill is een puur Hollands merk. Kidsmill meubels en accessoires worden over de hele wereld verkocht. De kwaliteit van Kidsmill producten is uitstekend, zodat je jarenlang van de producten kunt genieten. Veiligheid is een belangrijke prioriteit voor Kidsmill. In de lak van Kidsmill meubels zitten geen schadelijke stoffen verwerkt. Ook hebben de meubels geen scherpe of uitstekende randjes waar je kindje zich aan kan bezeren. Kidsmill opbergmanden en andere items van Kidsmill zijn online te bestellen via onze webshop. Bij Babypark profiteer je niet alleen van de Laagste Prijsgarantie, maar ook van een snelle levering. Wij vinden het belangrijk dat je meteen van je aankoop kunt genieten!

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Kidsmill Knitted Opbergzak

  In deze Kidsmill Knitted opbergzak vind je genoeg ruimte om spulletjes van je kindje op te bergen. Gemaakt van hoogwaardige materialen en de opbergzak is makkelijk aan een ledikant of box vast te maken.

  54,95

  29,95

 • Quick view

  La Premiére Rieten Mand Soft Grey

  De La Premiére Rieten Mand Soft Grey is een praktische accessoire voor in de babykamer. Doordat de bak laag is, is deze makkelijk onder het bed of in de kast te schuiven waardoor je alles netjes kan achterlaten.

  34,99

  19,95

2 Resultaten