Kinderstoel Accessoires

Maak de kinderstoel compleet met bijpassende accessoires. Handige kinderstoel accessoires zijn bijvoorbeeld tafelbladen of heerlijk zachte kussens. Bij sommige kinderstoelen kun je een newborn set aanschaffen. Je kindje kan de kinderstoel dan al meteen na de geboorte gebruiken.

Lees meer...

Stoelverkleiners

Misschien is het zitje van de kinderstoel op dit moment nog te groot voor je kindje. Schaf dan een stoelverkleiner aan. Je kindje zit hierin een stuk comfortabeler. Sommige stoelverkleiners zijn universeel, andere passen precies in een bepaald merk kinderstoel.

Veiligheidsdetails

Uiteraard hebben wij ook veiligheidstuigjes voor de kinderstoel in ons assortiment. Het gaat vaak om 5-punts veiligheidstuigjes. Hiermee maak je je kindje stevig vast in de kinderstoel, zodat het niet zomaar uit de kinderstoel kan klimmen. Een ongelukje zit tenslotte in een klein hoekje! Bestel vandaag nog de beste kinderstoel accessoires online via onze webshop!

Lees minder...
81 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Quick view

  Flexa Kussen Hoge Kinderstoel

  Met dit Flexa Kussen zit je kindje comfortabel in de Hoge Kinderstoel.Het kussen is gemaakt van zacht materiaal en is voorzien van een afneembare hoes welke gewassen kan worden.
  43,-
 • Quick view

  Stokke® Gordel Beige

  Wil je voorkomen dat je kindje uit de Stokke® Tripp Trapp® kinderstoel klimt? Gebruik dan de handige Stokke® Gordel. Hiermee voorkom je onveilige situaties zonder de bewegingen van je kindje te belemmeren.
  39,-
 • Quick view

  lief! Kinderstoel Zitverkleiner Turquoise

  Handige zitverkleiner voor de Lief! kinderstoel. Het kussentje biedt extra comfort en het maakt de kinderstoel tot een echte gadget voor in iedere kamer.

  32,95

  29,95

 • Quick view

  Stokke® Steps™ Wipstoel

  De Stokke® Steps™ Wipstoel geeft je kindje het gevoel alsof het in de armen van zijn/haar moeder ligt. De Stokke® Steps™ Wipstoel past op de Stokke® Steps™ Kinderstoel zodat je baby gezellig op tafelhoogte zit.
  135,-
 • Quick view

  Jippie's Veiligheidstuigje Grijs

  Dit veiligheidstuigje is speciaal ontworpen voor gebruik in fietsstoeltjes, wandelwagens, hoge kinderstoelen en om je kind te leren lopen.

  7,95
 • Quick view

  Bumbo Speeltafeltje

  De Bumbo speeltafeltje is geschikt voor alle Bumbo Babysitters
  14,95
 • Quick view

  Mima Moon Stoelverkleiner Beige

  Met de Mima Moon Stoelverkleiner Beige kan je de Mima Moon kinderstoel al vanaf de geboorte gebruiken. De stoelverkleiner voelt heerlijk zacht aan en je kindje ligt er comfortabel in.
  38,-
 • Quick view

  Childhome Wood Rock Jersey Comfortkussen

  Het Childhome Wood Rock Jersey Comfortkussen is een waardevolle uitbreiding voor de Childhome Wood Rock Swing. Het kussen zorgt ervoor dat je kindje super comfortabel in de swing zit en niets tekort komt.
  54,95
 • Quick view

  Childhome Wood Rock Jersey Comfortkussen Dots Gold

  Het Childhome Wood Rock Jersey Comfortkussen Dots Gold is een waardevolle uitbreiding voor de Childhome Wood Rock Swing. Het kussen zorgt ervoor dat je kindje super comfortabel in de swing zit en niets tekort komt.
  59,95
81 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4