Mima adapters

Mima adapters zijn in veel gevallen onmisbaar om een Maxi-Cosi autostoeltje of een Mima reiswieg aan de Mima kinderwagen te bevestigen. Met behulp van Mima adapters verander je jouw Mima kinderwagen in de meest ideale kinderwagen voor dit moment. Lees meer...

Mima adapters voor een Mima reiswieg

Dankzij een Mima reiswieg kun jij jouw kinderwagen al direct na de geboorte van je kindje gebruiken. Lees de productbeschrijvingen van de Mima adapters om te kijken welke adapters voor welk type Mima kinderwagen geschikt zijn. Sommige Mima adapters zijn niet alleen te gebruiken voor het bevestigen van een reiswieg, maar ook voor het bevestigen van een autostoeltje.

Mima adapters voor autostoeltjes

Het is een aanrader om een autostoeltje te kopen dat compatibel is met jouw Mima kinderwagen. Wil je even een snelle boodschap doen, dan plaats gewoon even het autostoeltje met behulp van Mima adapters op het kinderwagenframe. Is je kindje in de auto in slaap gevallen, dan hoef je het tenminste niet wakker te maken. Je plaatst gewoon het autostoeltje met kind en al op het kinderwagenframe.Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Mima Zigi Autostoel Adapters

  De Mima Zigi Adapterset maakt het mogelijk om een baby autostoeltje te bevestigen op het frame van de Mima Zigi kinderwagen. De adapters zijn bovendien ook te gebruiken voor de bijbehorende Mima Zigi reiswieg.
  35,50
 • Quick view

  Mima Xari Autostoel Adapters

  Met de Mima Xari Adapters bevestig je moeiteloos een groep 0 autostoeltje op het onderstel van jouw Mima kinderwagen. Ideaal voor een snelle boodschap of wanneer je kindje in slaap is gevallen.

  37,50

  28,90

2 Resultaten
Trustpilot