Dubatti adapters

Ben je de eigenaar van een Dubatti kinderwagen, schaf dan een adapterset aan. Adapters geven je de mogelijkheid om een autostoeltje op het frame van de kinderwagen te plaatsen. Deze mogelijkheid is in veel situaties ideaal!

Lees meer...

Voor korte uitstapjes

Ga je even een snelle boodschap halen? Dan is het superhandig om het autostoeltje op het frame van jouw Dubatti te klikken. Mogelijk is je kindje onderweg in de auto in slaap gedommeld. Je hoeft je kindje dan niet wakker te maken. Terwijl jij het autostoeltje uit de auto haalt en met behulp van de adapters op het kinderwagenframe vastklikt, slaapt je kindje gewoon verder.

Voor verschillende type autostoeltjes

Dubatti adapters zijn vaak compatibel met meerdere merken autostoeltjes. Wil je weten voor welke autostoeltjes je de adapters kunt gebruiken? Lees dan de productbeschrijving of informeer ernaar bij onze verkoopadviseurs in één van onze megastores.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Dubatti® One Autostoel Adapters

    Ben jij de eigenaar van een Dubatti One? Dan zijn deze adapters een onmisbare accessoire. Hiermee plaats jij een autostoeltje met één klik op je kinderwagen. Reizen was nog nooit zo eenvoudig!
    29,95
1 Resultaten
Trustpilot