Autostoeltje gemakkelijk te bevestigen aan kinderwagen

 

Via de website van Babypark kun je nu snel en eenvoudig online Mutsy adapters kopen. Op dit moment heeft Babypark de volgende adapters van Mutsy in de aanbieding.

Lees meer...

 

Eigenschappen van de Mutsy kinderwagen
De kinderwagen van Mutsy is van Nederlandse afkomst en staat bekend om zijn moderne en karakteristieke uiterlijk. Mutsy heeft verschillende soorten kinderwagens die voorzien zijn van een of twee zwenkwielen, welke ook zijn vast te zetten. Dit levert een zeer goed te besturen kinderwagen op. Vanwege het lichtgewicht van de kinderwagen, is de kinderwagen makkelijk mee te nemen. Bovendien zijn de kinderwagens naar geheel eigen smaak aan te passen en zijn losse onderdelen, zoals het regenscherm, een parasol of een verzorgingstas makkelijk aan te schaffen.

 

De adapter van Mutsy
Door middel van de Mutsy adapter is het mogelijk diverse autostoeltjes op het onderstel van de Mutsy kinderwagen te plaatsen.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Mutsy Evo Autostoel Adapters

  Met deze Mutsy Evo Autostoel Adapters kan je de Maxi-Cosi eenvoudig op de Evo wandelwagen plaatsen. De adapaters zijn bijvoorbeeld geschikt voor Joie Gemm autostoeltje, Maxi-Cosi Pebble, Cabriofix en Citi
  39,95
 • Quick view

  Mutsy Nexo Autostoel Adapters

  De Maxi-Cosi adapters van de Mutsy Nexo kinderwagen is een onmisbaar accessoire. Hiermee plaats jij een autostoeltje met één klik op je Mutsy Nexo kinderwagen. Hierdoor is reizen nog nooit zo makkelijk geweest.

  36,95

  29,99

 • Quick view

  Mutsy Nio / Icon Autostoel Adapters

  De Mutsy Nio / Icon adapterset voor het Maxi-Cosi baby-autostoeltje is een onmisbaar accessoire bij deze kinderwagen. Door het adapterset klik je het autostoeltje eenvoudig en snel op je Mutsy Nio of Icon onderstel.
  42,95
 • Quick view

  Mutsy I2 Autostoel Adapters

  De Mutsy I2 adapterset voor het Maxi-Cosi baby-autostoeltje is een onmisbaar accessoire bij deze kinderwagen. Door het adapterset klik je het autostoeltje eenvoudig en snel op je Mutsy I2 onderstel.
  42,95
4 Resultaten