Cybex kinderwagen adapter

 

Vul jouw kinderwagen aan met Cybex kinderwagen adapters en een Cybex autostoeltje. Samen met een Cybex reiswieg en een Cybex wandelwageninzet heb je dan een compleet reissysteem. Cybex kinderwagen adapaters zijn nodig om een Cybex autostoeltje op het frame van de kinderwagen te plaatsen.

 

Lees meer...

Het gemak van Cybex kinderwagen adapters

Ga je even snel een boodschap halen? Dan ligt je kindje misschien net in het autostoeltje te slapen op het moment dat jij je auto hebt geparkeerd. Als je Cybex kinderwagen adapters hebt, klik je gewoon even het autostoeltje met kind en al op het kinderwagenframe. Ondertussen slaapt je kindje gewoon verder.

 

Voor Cybex autostoeltjes

Cybex kinderwagen adapters zijn meestal bedoeld om te gebruiken in combinatie met een Cybex autostoeltje. Wil je weten voor welk type autostoeltje Cybex kinderwagen adapters bedoeld zijn? Lees dan de uitgebreide productbeschrijvingen.Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Cybex Balios S / Agis S Adapter

  De Cybex Balios S / Agis S Adapter voor het Cybex baby-autostoeltje is een onmisbaar accessoire bij deze kinderwagen. Door het adapterset klik je het autostoeltje eenvoudig en snel op je Cybex Balios S / Agis S onderstel.
  34,95
 • Quick view

  Cybex M-Line Adapter Black

  De Cybex M-Line Adapter Black voor de Cybex baby-autostoeltjes is een onmisbaar accessoire bij de Cybex kinderwagen. Door het adapterset klik je het autostoeltje eenvoudig en snel op je Cybex Balios, Agis en Iris kinderwagen.
  34,95
 • Quick view

  Cybex Eezy S Line Adapter

  De Cybex Eezy S Line Adapter voor het Cybex baby-autostoeltje is een onmisbaar accessoire bij deze kinderwagen. Door het adapterset klik je het autostoeltje eenvoudig en snel op je Cybex Eezy S Line onderstel.
  34,95
3 Resultaten