Cybex kinderwagen adapter

Vul jouw kinderwagen aan met Cybex kinderwagen adapters en een Cybex autostoeltje. Samen met een Cybex reiswieg en een Cybex wandelwageninzet heb je dan een compleet reissysteem. Cybex kinderwagen adapaters zijn nodig om een Cybex autostoeltje op het frame van de kinderwagen te plaatsen. Lees meer...

Het gemak van Cybex kinderwagen adapters

Ga je even snel een boodschap halen? Dan ligt je kindje misschien net in het autostoeltje te slapen op het moment dat jij je auto hebt geparkeerd. Als je Cybex kinderwagen adapters hebt, klik je gewoon even het autostoeltje met kind en al op het kinderwagenframe. Ondertussen slaapt je kindje gewoon verder.

Voor Cybex autostoeltjes

Cybex kinderwagen adapters zijn meestal bedoeld om te gebruiken in combinatie met een Cybex autostoeltje. Wil je weten voor welk type autostoeltje Cybex kinderwagen adapters bedoeld zijn? Lees dan de uitgebreide productbeschrijvingen.Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  Cybex Avi Adapter Black

  De Cybex Avi Adapter Black maakt het mogelijk om een Cybex of GB autostoeltje op de sportieve Cybex Avi kinderwagen te bevestigen. Zo ontstaat een handig reissysteem.
  39,95
 • Quick view

  Cybex M-Line Adapter Black

  De Cybex M-Line Adapter Black voor de Cybex baby-autostoeltjes is een onmisbaar accessoire bij de Cybex kinderwagen. Door het adapterset klik je het autostoeltje eenvoudig en snel op je Cybex Balios, Agis en Iris kinderwagen.
  39,95
 • Quick view

  Cybex Balios S / Talos S Adapter Black

  De Cybex Balios S / Talos S Adapter Black voor het Cybex baby-autostoeltje is een onmisbaar accessoire bij deze kinderwagen. Door de adapterset klik je het autostoeltje eenvoudig en snel op je Cybex Balios S / Talos S onderstel.
  39,95
 • Quick view

  Cybex Eezy S Line Adapter

  De Cybex Eezy S Line Adapter voor het Cybex baby autostoeltje is een onmisbaar accessoire bij deze kinderwagen. Door het adapterset klik je het autostoeltje eenvoudig en snel op je Cybex Eezy S Line onderstel.
  39,95
 • Quick view

  Cybex Beezy Adapter

  De Cybex Beezy Adapter voor het Cybex baby autostoeltje is een onmisbaar accessoire bij deze kinderwagen. Dankzij deze adapterset klik je het autostoeltje eenvoudig en snel op je Cybex Beezy onderstel.
  39,95
 • Quick view

  Cybex Melio Adapter Black

  De Cybex Melio Adapter Black voor het Cybex en GB baby-autostoeltje is een onmisbaar accessoire bij deze kinderwagen. Door de adapterset klik je het autostoeltje eenvoudig en snel op je Cybex Melio onderstel.
  39,95
 • Quick view

  Cybex Libelle Adapter Black

  De Cybex Libelle Adapter Black voor het Cybex baby autostoeltje is een onmisbaar accessoire bij deze kinderwagen. Door het adapterset klik je het autostoeltje eenvoudig en snel op je Cybex Libelle onderstel.
  39,95
 • Quick view

  Cybex Gazelle S Adapter Black

  De Cybex Gazelle S Adapter Black voor het Cybex baby-autostoeltje is een onmisbaar accessoire bij deze kinderwagen. Door deze adapterset klik je het Cybex baby autostoeltje eenvoudig en snel op je Gazelle S onderstel.
  39,95
 • Quick view

  Cybex Callisto Adapter Aton

  Een handige adapter voor op de Cybex Callisto.

  44,95

  35,66

9 Resultaten