ABC Design adapters

Wil je een ABC Design reiswieg of autostoeltje op het frame van een ABC Design kinderwagen plaatsen? Dan heb je hiervoor meestal ABC Design adapters nodig. Deze vind je op deze pagina. In de productbeschrijving lees je voor welke producten de ABC Design adapters precies zijn bedoeld.

Lees meer...

Over ABC Design

ABC Design is een merk van producten voor baby’s en jonge kinderen, zoals autostoeltjes en kinderwagens. ABC Design ontwerpt haar producten met het welzijn en de gezondheid van baby’s voor ogen. Altijd zoekt ABC Design het beste voor je kindje. Natuurlijk vindt ABC Design het ook belangrijk om jou als ouder of verzorger zoveel mogelijk werk uit handen te geven. Veel ABC Design producten, zoals adapters, zijn dan ook heel gebruiksvriendelijk.

Online ABC Design adapters bestellen

Bestel vandaag nog ABC Design adapters online via onze webshop en maak gebruik van onze snelle bezorgservice. Indien jouw online order en betaling ons vandaag nog vóór 20:00 uur bereiken, bezorgen wij jouw bestelling meestal al de volgende dag bij je thuis.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  ABC Design Zoom Reiswieg Adapters

  Met deze handige ABC Design Zoom Reiswieg Adapters zorg je ervoor dat je de ABC Design Zoom Reiswieg op het frame van jouw ABC Design Zoom kinderwagen kan bevestigen. De adapters zijn eenvoudig te bevestigen.
  39,90
 • Quick view

  ABC Design Maxi-Cosi / Cybex Autostoel Adapters

  Met de ABC Design Maxi-Cosi / Cybex Adapter kun je heel gemakkelijk een autostoeltje van de merken Maxi-Cosi of Cybex op het frame van je ABC Design kinderwagen bevestigen. Ideaal voor een snelle boodschap!
  39,90
2 Resultaten
Trustpilot