UPPAbaby adapters

Vul jouw UPPAbaby kinderwagen aan met UPPAbaby adapters voor een babyautostoeltje. Dit geeft je een stuk meer vrijheid. Ga je even snel een boodschap doen? Zet dan het autostoeltje uit de auto en plaats het op het kinderwagenframe. Dankzij de UPPAbaby adapters klik je het autostoeltje heel gemakkelijk op het frame.

Lees meer...

De voordelen van UPPAbaby adapters

UPPAbaby adapters voorkomen dat je steeds weer een slapend kind van de auto naar de kinderwagen moet tillen. Terwijl jij het autostoeltje van de auto naar het kinderwagenframe plaatst, slaapt je kindje gewoon verder. Je hoeft ook niet de hele kinderwagen in de auto mee te nemen.

Gebruiksvriendelijkheid

UPPAbaby adapters zijn heel gemakkelijk in gebruik. In slechts enkele seconden bevestig je UPPAbabay adapters aan het kinderwagenframe. Lees de uitgebreide productbeschrijving op deze website om te zien welk autostoeltje compatibel is met de UPPAbaby adapters.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  UPPAbaby RIDGE Autostoel Adapters

  Met de UPPAbaby RIDGE Autostoel Adapters kun je een Maxi-Cosi, Nuna, Cybex, of BeSafe baby autostoel op het frame van jouw UPPAbaby RIDGE kinderwagen bevestigen. Zo kan je kindje na de autorit rustig verder slapen.
  35,-
 • Quick view

  UPPAbaby MESA i-Size Autostoel Adapters

  Met de UPPAbaby MESA i-Size Autostoel Adapters kun je een reiswieg of de MESA i-Size baby autostoel op het frame van jouw UPPAbaby RIDGE kinderwagen bevestigen. Zo kan je kindje na de autorit rustig verder slapen.
  35,-
 • Quick view

  UPPAbaby Vista / Cruz V2 Upper Autostoel Adapter

  Met de UPPAbaby Vista / Cruz V2 Upper Autostoel Adapter plaats je heel eenvoudig een baby autostoeltje op het frame van de kinderwagen. Heel handig wanneer je er met de auto op uit gaat voor een korte boodschap of wandeling.
  45,-
 • Quick view

  UPPAbaby VISTA Upper Adapters

  Met de UPPAbaby VISTA Upper Adapters zorg je ervoor dat er meer ruimte tussen het onderste en het bovenste zitje van de UPPAbaby VISTA Kinderwagen wordt gecreëerd. De adapters zijn eenvoudig te bevestigen.
  35,-
 • Quick view

  UPPAbaby VISTA Lower Adapters

  Met deze handige UPPAbaby VISTA Lower Adapters zorg je ervoor dat je de UPPAbaby Reiswieg op het frame van jouw UPPAbaby VISTA kinderwagen kan bevestigen. De adapters zijn eenvoudig te bevestigen.
  35,-
 • Quick view

  UPPAbaby VISTA Lower Autostoel Adapters

  Met de UPPAbaby VISTA Lower Maxi-Cosi Adapters kun je een baby autostoeltje van Maxi-Cosi op het frame van jouw UPPAbaby VISTA kinderwagen bevestigen. Zo kan je kindje na de autorit rustig verder slapen.
  45,-
6 Resultaten
Trustpilot