Bopita matrassen kinderkamer

Een Bopita matras voor de kinderkamer is comfortabel voor je kind. Meestal hebben wij Bopita matrassen van verschillende afmetingen in ons assortiment. Sommige Bopita matrassen voor de kinderkamer zijn gemaakt van polyether, andere van koudschuim. Een aantal Bopita matrassen voor de kinderkamer heeft een afneembaar hoes. Dit hoes zorgt ervoor dat het matras zoveel mogelijk schoon blijft en minder snel beschadigt. Vaak is het hoes uit te wassen in de wasmachine.

Lees meer...

Anti-huisstofmijt kinderkamer matras van Bopita

Sommige kinderkamer matrassen van Bopita zijn heel prettig voor kinderen die allergisch zijn voor huisstofmijt. Het matras is zodanig gemaakt dat het zo min mogelijk huisstofmijt aantrekt. Kijk snel verder op deze pagina en zoek een passend anti-huisstofmijt kinderkamer matras van Bopita uit!

Over Bopita

Naast kinderkamer matrassen, verkopen wij vooral meubels van Bopita. Ons assortiment Bopita meubels is heel uitgebreid. Op onze webshop vind je onder meer boxen, ledikanten, commodes, kledingkasten, hoogslapers, twijfelaars, stoelen, tafels en wandplanken. Het Nederlandse bedrijf Bopita maakt al zo’n 35 jaar goede kwaliteit meubels voor baby’s en kinderen. Het hoofdkantoor en distributiecentrum van Bopita zijn gevestigd in het Gelderse Elst. Veiligheid is een belangrijk speerpunt voor Bopita. De meubels van Bopita voldoen aan de EN-richtlijnen. De meubels hebben een mooie, eigentijdse uitstraling. Niet zo gek dus dat Bopita inmiddels al via 450 partners wereldwijd deze prachtige meubelen verkoopt. Alle Bopita producten zijn in Nederland ontworpen en in Europa geproduceerd. Bopita werkt alleen met eco-vriendelijke en gecertificeerde materialen. Voor de meubels wordt geen tropisch hout gebruikt, maar eerlijk Europees FSC-hout. Wacht niet langer en bestel vandaag nog jouw gewenste Bopita matras voor de kinderkamer online via onze webshop! Dankzij onze Laagste Prijsgarantie, weet je zeker dat je niet teveel betaalt voor het kinderkamer matras van Bopita. Wij bezorgen het matras zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Bopita Matras HR-40 Met Afneembare Hoes 120 x 200 cm

  De Bopita Matras HR-40 Met Afneembare Hoes 120 x 200 cm is het matras schimmelwerend, vocht afdrijvend, CFK vrij, anti-allergisch, anti-huisstofmijt en behoudt veerkracht. Gemaakt van koudschuim materiaal.

  355,-

  319,-

 • Quick view

  Bopita SG 25 Matras 90 x 200 cm

  Het Bopita SG 25 Matras 90 x 200 cm is praktisch in gebruik. Verder is het matras gemaakt van polyether. ✓Laagste Prijsgarantie

  155,-

  139,-

 • Quick view

  Bopita HR 40 Matras 90 x 200 cm

  Het Bopita HR 40 Matras 90 x 200 cm is geschikt voor een bedlade van 90 x 200 cm. Het matras is gemaakt van koudschuim materiaal. Het matras is geschikt voor zowel een vaste als een verstelbare lattenbodem.

  199,-

  179,-

 • Quick view

  Bopita Pocketvering Matras 90 x 200 cm

  De Bopita Koudschuim Matras 90 x 200 cm is een kwalitatief matras met een pocketvering kern. Daarnaast is de hoes van polyester materiaal waardoor je er lang plezier van hebt. De hoes is verder afneembaar of wasbaar.

  309,-

  279,-

 • Quick view

  Bopita Matras HR-40 Koudschuim 90 x 200 cm

  De Bopita Matras HR-40 Koudschuim 90 x 200 cm is een mooi, stevig en veerkrachtig matras. Het is geschikt voor een verstelbare lattenbodem. Het matras is voorzien van een afneembare hoes.

  239,-

  219,-

 • Quick view

  Bopita Matras HR-40 Koudschuim 70 x 150 cm

  De Bopita Matras HR-40 Koudschuim 70 x 150 cm is een mooi, stevig en veerkrachtig matras. Het matras is voorzien van een afneembaar tijk zodat deze hoes wasbaar is in de wasmachine.

  119,-

  109,-

 • Quick view

  Bopita Matras HR-40 Koudschuim 70 x 140 cm

  De Bopita Matras HR-40 Koudschuim 70 x 140 cm is een mooi, stevig en veerkrachtig matras. Het matras is voorzien van een afneembaar tijk zodat deze hoes wasbaar is in de wasmachine.

  119,-

  109,-

7 Resultaten
Trustpilot