Juniorpark Exclusief Matrassen Kinderkamer

Van Juniorpark Exclusief verkopen wij allerlei matrassen die voldoen aan specifieke eisen. Zo kun jij bij ons meestal wel terecht voor een anti huisstofmijt matras van Juniorpark Exclusief. Verder hebben veel Juniorpark Exclusief matrassen voor de kinderkamer of tienerkamer allerlei eigenschappen die zorgen voor extra comfort en veiligheid.

Lees meer...

Een matras met extra vochtregulatie

Soms heeft een Juniorpark Exclusief matras een afneembare tijk met ‘Passerelle’. Een afneembare tijk is ideaal om het matras schoon te houden. Meestal is de tijk prima uitwasbaar in de wasmachine. Passerelle zorgt voor een extra goede vochtregulatie. Dit zorgt voor extra hygiëne en comfort tijdens het slapen. Vocht wordt extra goed opgenomen. Daarnaast wordt vocht ook verdeeld over een grotere oppervlakte, waardoor het sneller verdampt. Een Junior Exclusief matras met Passerelle is verkrijgbaar in meerdere afmetingen, bijvoorbeeld 90 x 210 cm, 120 x 200 of 140 x 200 cm. Meer informatie over onze Juniorpark Exclusief matrassen voor de kinderkamer vind je in de uitgebreide productbeschrijvingen.

Over Juniorpark Exclusief

Bij Babypark kun je niet alleen terecht voor een anti huisstofmijt matras van Juniorpark of een ander, veilig en comfortabel Juniorpark Exclusief matras. Meestal verkopen wij ook lattenbodems van Juniorpark Exclusief. Deze lattenbodems zijn meestal verkrijgbaar in meerdere formaten en zijn van goede kwaliteit. Een lattenbodem van Juniorpark exclusief is meestal gemaakt van goede materialen, zoals massief beukenhout. In veel gevallen is de lattenbodem verstelbaar. Juniorpark Exclusief matrassen voor de kinderkamer en andere producten van Juniorpark Exclusief bestel je snel en eenvoudig online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van een snelle levering op het moment dat jou het beste uitkomt. Als wij jouw online order hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een leverafspraak. Bij besteding vanaf € 20,- betaal je geen verzendkosten.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Topsleep Wendy Matras 90 x 200 cm

  Matras Topsleep Wendy Matras 90 x 200 cm is een matras met een kern van polyether. Dit matras is geschikt voor een 1-persoons bed.
  199,-
 • Quick view

  Topsleep Sanne Matras 90 x 200 cm

  Topsleep Sanne Matras 90 x 200 cm is voorzien van een binnenvering en ligt lekker zacht. Het is gevuld met 200 gram dacron wat het nog meer comfortabel maakt.
  230,-
 • Quick view

  Topsleep Sanne Matras 90 x 190 cm

  Topsleep Sanne Matras 90 x 190 cm is voorzien van een binnenvering en ligt lekker zacht. Het is gevuld met 200 gram dacron wat het nog meer comfortabel maakt.
  230,-
 • Quick view

  Topsleep Charlotte Foamflex Matras 90 x 200 cm

  Het Topsleep Charlotte Foamflex Matras 90 x 200 cm is een Foamflex matras met een koudschuim kern. Erg handig is de wasbare stretch tijk met 'Passerelle'. Passerelle bevordert het comfort en het welzijn tijdens het slapen.
  429,-
 • Quick view

  Topsleep Breeze Matras 70 x 150 cm

  Met een Topsleep Breeze Matras 70 x 150 cm kan je nog jaren vooruit. Dankzij het revolutionaire "dry-feel" ligt dit matras erg comfortabel voor je kindje.
  259,-
 • Quick view

  Matras Charlotte Foamflex 140 x 200 cm

  Het Matras Charlotte Foamflex 140 x 200 cm is een matras met een koudschuim kern. Erg handig is de wasbare stretch tijk met 'Passerelle'. Passerelle bevordert het comfort en het welzijn tijdens het slapen.
  669,-
 • Quick view

  Matras Charlotte Foamflex 120 x 200 cm

  Het Matras Charlotte Foamflex 120 x 200 cm is een matras met een koudschuim kern. Erg handig is de wasbare stretch tijk met 'Passerelle'. Passerelle bevordert het comfort en het welzijn tijdens het slapen.
  609,-
 • Quick view

  Topsleep Charlotte Foamflex Matras 90 x 210 cm

  Het Topsleep Charlotte Foamflex Matras 90 x 210 cm is een matras met een koudschuim kern. Erg handig is de wasbare stretch tijk met 'Passerelle'. Passerelle bevordert het comfort en het welzijn tijdens het slapen.
  469,-
8 Resultaten