Leander matrassen kinderkamer

Maak het Leander babybedje compleet met een Leander matras! Op deze pagina tref je ons complete assortiment Leander matrassen voor de kinderkamer aan. Al deze kindermatrassen voelen heel comfortabel aan voor je kindje. Sommige Leander matrassen voor de kinderkamer hebben een tijk. De tijk beschermt het matras tegen vuil en beschadiging. Meestal is de tijk prima uit te wassen in de wasmachine.

Lees meer...

Leander kinderkamer matras voor peuterbedje

Sommige Leander babybedjes zijn te transformeren in een Leander peuterbedje. Je hebt dan meestal niet alleen een Leander matras voor het babybedje nodig, maar ook een aanvullend voetendeel matras voor het peuterbedje. Ook dit Leander kinderkamer matras vind je meestal terug op deze pagina.

Over Leander

Het Deense merk Leander is in 1998 opgericht door Stig Leander. Hij was al een tijdje bezig met het maken van een eetkamerstoel met een verwisselbare zitting en rugleuning. Terwijl zijn werk vorderde, raakte zijn schoonzus zwanger van een tweeling. Er kwam een nieuw idee bij hem op: een wieg die een stimulans is voor de ontwikkeling van het kind. Zo ontstond de Leander wieg. Binnen een paar jaar groeide het idee voor één product uit tot een ondernemersavontuur. In korte tijd groeide het uit tot een internationale meubel- en textielfabrikant met activiteiten in meer dan dertig landen. Op onze webshop bieden wij meerdere meubels en bijbehorende textielproducten van Leander aan. De meubels maken allemaal een positief verschil en bevorderen de ontwikkeling van je kindje. De meubels zetten bijvoorbeeld aan tot spelen en bewegen. Bestel vandaag nog via onze webshop jouw gewenste Leander matras voor de kinderkamer en eventuele andere artikelen van Leander. Dankzij onze Laagste Prijsgarantie weet je zeker dat je niet teveel betaalt voor het Leander kinderkamer matras.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Leander Organic Classic Matras Voetendeel

  Het Leander Organic Classic Matras Voetendeel is een extra deel wat gebruikt wordt wanneer het Leander Classic babybed wordt omgebouwd naar het juniorbed. Is niet geschikt voor in de wasmachine of droger.
  79,-
 • Quick view

  Leander Organic +7 Classic Matras 66 x 116 cm

  Het Leander Organic +7 Classic Matras 66 x 116 cm biedt optimale comfort en ventilatie voor je kind. De kern bestaat uit een combinatie van kokosvezel en wol wat een uitstekende verende ondersteuning biedt.
  249,-
 • Quick view

  Leander Comfort / Premium Matras Voetendeel

  Het Leander Comfort Matras Voetendeel is een extra deel wat gebruikt wordt wanneer het babybed wordt omgebouwd naar het juniorbed. Het tijk kan worden gewassen in de wasmachine en het kan ook in de droger.
  64,-
 • Quick view

  Leander Comfort +7 Matras 66 x 116 cm

  Het Leander Comfort +7 Matras 66 x 116 cm biedt veel comfort en ventilatie voor je kind. Het is te gebruiken vanaf 0-7 jaar en het tijk is wasbaar in de wasmachine. De zijkanten zijn voorzien van goede luchtcirculatie wat extra veilig is.
  169,-
 • Quick view

  Leander Organic +7 Matras 66 x 116 cm

  Het Leander Organic +7 Matras 66 x 116 cm biedt veel comfort en ventilatie voor je kind. De kern bestaat uit een kokosnootolie wat een uitstekende verende ondersteuning biedt. De hoes is gemaakt van wol en katoen.
  249,-
 • Quick view

  Leander Organic Matras Voetendeel

  Het Leander Organic Matras Voetendeel is een extra deel wat gebruikt wordt wanneer het babybed wordt omgebouwd naar het juniorbed. Het tijk kan niet worden gewassen in de wasmachine en het kan niet in de droger.
  79,-
6 Resultaten
Trustpilot