4 Resultaten
 • Quick view BabyBjörn Lepel en Vork

  BabyBjörn Lepel en Vork 4-Delig

  Uit voorraad leverbaar
  16,90
 • Quick view BabyBjörn Eetset

  BabyBjörn Eetset

  Uit voorraad leverbaar
  35,90
 • Quick view BabyBjörn Servies Set

  BabyBjörn Servies Set

  Uit voorraad leverbaar
  24,90
 • Quick view BabyBjörn Bordenset

  BabyBjörn Bordenset

  Uit voorraad leverbaar
  29,90
4 Resultaten

BabyBjörn Bestekjes en Bordjes

 

Wanneer een kindje zelfstandig leert eten is het leuk om het een eigen kinderservies te geven. Een kinderservies bestaat meestal uit een bordje en een kleine lepel en vork en is speciaal gemaakt voor kleine handjes en mondjes. Bij Babypark zijn verschillende soorten kinderserviezen, bestekjes en bordjes te verkrijgen.

 

Vrolijke BabyBjörn besteksetjes en bordjes

Babypark heeft vrolijke en speelse besteksetjes en bordjes van het merk BabyBjörn te koop. De BabyBjörn besteksetjes en bordjes zijn BPA-vrij, vaatwasmachinebestendig en geschikt voor de magnetron tot een maximum temperatuur van 90°C. Met de BabyBjörn besteksetjes en bordjes wordt eten een echt feestje.

 

Over BabyBjörn

BabyBjörn is een bekend merk in babyland en bestaat al sinds 1961. Het merk BabyBjörn is vooral bekend geworden door de BabyBjörn draagzakken. Naast BabyBjörn draagzakken zijn er bij Babypark nog veel meer producten van BabyBjörn te koop, zoals BabyBjörn slabbetjes, BabyBjörn wipstoelen, BabyBjörn plaspotjes en BabyBjörn speeltjes.

 

Bestelinformatie

Kom eens langs bij één van onze megastores om zelf de producten van BabyBjörn te bekijken of plaats een bestelling via onze webshop. Voor 20:00 uur bestelt is morgen in huis!