34 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Laessig Lela Kom

  Dankzij de Laessig Lela Kom is het eenvoudig te leren eten. De kom heeft een glad oppervlak en dat helpt het kind tijdens de eerste pogingen om zelfstandig te eten. De kom is vaatwasbestendig.
  4,95
 • Quick view

  Laessig Little Water Bord Whale

  Dit Laessig Little Water Bord Whale is erg handig om je kindje zelfstandig te laten eten. Daarnaast is het lichtgewicht bordje gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan na gebruik in de vaatwasser.
  6,95
 • Quick view

  Laessig Lela Bord

  Leren om te eten is eenvoudig dankzij dit Laessig bord. Het bord heeft een glad oppervlak en dat helpt het kind tijdens de eerste pogingen om zelfstandig te eten. Het bord is vaatwasbestendig.
  5,95
 • Quick view

  Laessig Little Water Dinerset Whale

  Met de Laessig Little Water Dinerset Whale beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. Deze uitgebreide dinerset is gemaakt van duurzame materiaal en bestaat uit een bordje, kommetje, mokje en lepeltje.
  21,95
 • Quick view

  Laessig Little Water Kom Whale

  Met deze Laessig Little Water Kom Whale kan je kindje zelfstandig leren eten. De kom is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan je leuk combineren met andere bordjes, bekertjes en bestek van Laessig.
  6,95
 • Quick view

  Laessig Little Water Dinerset Swan

  Met de Laessig Little Water Dinerset Swan beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. Deze uitgebreide dinerset is gemaakt van duurzame materiaal en bestaat uit een bordje, kommetje, mokje en lepeltje.
  21,95
 • Quick view

  Laessig Little Chums Bestek

  Dit Laessig Little Chums Bestek is bedoeld voor kinderen die zelfstandig willen leren eten. Het voordeel van dit bestek is dat het niet extreem scherp is. De voorzijde is voorzien van een leuke print.
  7,95
 • Quick view

  Laessig Little Chums Bord

  Leren om te eten is eenvoudig dankzij dit Laessig bord. Het bord heeft een glad oppervlak en dat helpt het kind tijdens de eerste pogingen om zelfstandig te eten. Het bord is vaatwasbestendig.
  6,91
 • Quick view

  Laessig Little Chums Kom

  Dankzij de Laessig Little Chums Kom is het eenvoudig te leren eten. De kom heeft een glad oppervlak en dat helpt het kind tijdens de eerste pogingen om zelfstandig te eten. De kom is vaatwasbestendig.
  4,95
 • Quick view

  Laessig Little Tree Bord Fox

  Leren om te eten is eenvoudig dankzij dit Laessig bord. Het bord heeft een glad oppervlak en dat helpt het kind tijdens de eerste pogingen om zelfstandig te eten. De kom is vaatwasbestendig.

  6,95

  5,95

 • Quick view

  Laessig Little Spookies Bord

  Dankzij de Laessig Little Spookies Bord is het eenvoudig te leren eten. Het bord heeft een glad oppervlak dat je kindje helpt bij de eerste poging om zelfstandig te eten. Het bordje kan in de vaatwasser.
  6,95
 • Quick view

  Laessig Little Chums Bamboo Bord Cat

  Dit Laessig Little Chums Bamboo Bord Cat is erg handig om je kindje zelfstandig te laten eten. Daarnaast is het vrolijke bordje gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan met een vochtige doek worden gereinigd.
  19,95
 • Quick view

  Laessig Uni Kommenset 2 Stuks

  Met de Laessig Uni Kommenset 2 Stuks kan je kindje zelfstandig leren eten. De kommetjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan je leuk combineren met ander servies van Laessig.
  13,95
 • Quick view

  Laessig Uni Lepelset 4 Stuks

  De Laessig Uni Lepelset 4 Stuks is handig wanneer je kindje zelfstandig leert eten. De lepels worden per 4 stuks geleverd en zijn leuk te combineren met ander bestek van Laessig.
  7,95
 • Quick view

  Laessig Little Spookies Kom

  Dankzij de Laessig Little Spookies Kom is het eenvoudig te leren eten. De kom heeft een glad oppervlak dat je kindje helpt bij de eerste poging om zelfstandig te eten. De kom kan na gebruik in de vaatwasser.
  5,45
 • Quick view

  Laessig Little Water Lepelset Swan 4 Stuks

  De Laessig Little Water Lepelset Swan 4 Stuks is handig wanneer je kindje zelfstandig leert eten. De lepels worden per 4 stuks geleverd en zijn leuk te combineren met ander bestek van Laessig.
  7,95
 • Quick view

  Laessig More Magic Bestek

  Dit Laessig More Magic Bestek is bedoeld voor kinderen die zelfstandig willen leren eten. Het voordeel van dit bestek is dat het niet extreem scherp is. De voorzijde is voorzien van een leuke print.
  7,95
 • Quick view

  Laessig Little Tree Bestek Fox

  Dit Laessig Little Tree Bestek Fox is bedoeld voor kinderen die zelfstandig willen leren eten. Het voordeel van dit bestek is dat het niet extreem scherp is. De voorzijde is voorzien van een leuke print.
  7,95
 • Quick view

  Laessig More Magic Kom

  Dankzij de Laessig More Magic Kom is het eenvoudig te leren eten. De kom heeft een glad oppervlak en dat helpt het kind tijdens de eerste pogingen om zelfstandig te eten. De kom is vaatwasbestendig.
  5,45
 • Quick view

  Laessig Tree Kom Fox

  Dankzij de Laessig Tree Kom Fox is het eenvoudig te leren eten. De kom heeft een glad oppervlak en dat helpt het kind tijdens de eerste pogingen om zelfstandig te eten. De kom is vaatwasbestendig.

  5,45

  4,95

 • Quick view

  Laessig Glama Lama Bamboo Bord

  Dankzij de Laessig Glama Lama Bamboo Bord is het eenvoudig te leren eten. Het bord heeft een glad oppervlak dat je kindje helpt bij de eerste poging om zelfstandig te eten. Het bordje kan in de vaatwasser.
  6,95
 • Quick view

  Laessig Glama Lama Bamboo Kom Sheila Blue

  Dankzij de Laessig Glama Lama Bamboo Kom Sheila Blue is het eenvoudig te leren eten. De kom heeft een glad oppervlak dat je kindje helpt bij de eerste poging om zelfstandig te eten. Kan na gebruik in de vaatwasser.
  6,95
 • Quick view

  Laessig Little Water Bord Swan

  Dit Laessig Little Water Bord Swan is erg handig om je kindje zelfstandig te laten eten. Daarnaast is het lichtgewicht bordje gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan na gebruik in de vaatwasser.
  6,95
 • Quick view

  Laessig Little Tree Bestek Fawn

  Dit Laessig Little Tree Bestek Fawn is bedoeld voor kinderen die zelfstandig willen leren eten. Het voordeel van dit bestek is dat het niet extreem scherp is. De voorzijde is voorzien van een leuke print.
  7,95
34 Resultaten
 1. 1
 2. 2