Bestekjes en Bordjes

Een kinderservies is onmisbaar voor je kleintje. Meestal zijn de bordjes van een kinderservies of kinderdinerset van kunststof, zodat deze niet kapot kunnen vallen. Bij de bordjes zitten meestal kleine vorkjes en lepeltjes die gemaakt zijn voor een klein mondje en kleine handjes.

Lees meer...

Bestek en bordjes als kraamcadeau

Een kinderservies is ook leuk om weg te geven als kraamcadeau. De bordjes en het bestek zijn meestal bedrukt met leuke prentjes van bijvoorbeeld Nijntje of Woezel en Pip. Merken als Sebra en Done by Deer kiezen vaak voor moderne prints met grafische vormen en pastelkleuren.

Warmteborden

Heb je wel eens gehoord van een warmtebord? Een warmtebord vul je met warm water, zodat het eten op het bord langer warm blijft. Vooral voor kinderen die vrij langzaam eten, is zo’n bordje ideaal. Sommige warmteborden zijn vooral bedoeld om eten wat langer in te bewaren. Het bordje kun je afsluiten met een deksel, zodat je op het bordje ook kunt gebruiken om eten mee te nemen.

Lees minder...
181 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 8
 • Quick view

  Done by Deer Yummy Bord Contour

  Het Done by Deer Yummy Bord Contour is erg handig om je kindje zelfstandig te laten eten. Het bordje is gemaakt van hoogwaardig melamine en geschikt voor de vaatwasser.
  7,16
 • Quick view

  Done by Deer Contour Bestekset

  De Done by Deer Contour Bestekset bestaat uit een vork en lepel. Het bestek met print is gemaakt van hoogwaardig melamine en kan gewassen worden in de vaatwasmachine.
  15,95
 • Quick view

  Done by Deer Contour Anti Slip Bord

  Het Done by Deer Contour Anti Slip Bord is erg handig om je kindje zelfstandig te laten eten. Het bordje met antislip is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam melamine en kan gewassen worden in de vaatwasser.
  7,95
 • Quick view

  Munchkin Kommen Met Zuignappen 3 Stuks

  Dankzij de zuignappen blijven de Munchkin kommen altijd op de juiste plek staan. Bestaat uit drie kommetjes en is gemaakt van stevig materiaal dat wel tegen een stootje kan.
  14,95
 • Quick view

  Laessig Little Spookies Bord

  Dankzij de Laessig Little Spookies Bord is het eenvoudig te leren eten. Het bord heeft een glad oppervlak dat je kindje helpt bij de eerste poging om zelfstandig te eten. Het bordje kan in de vaatwasser.
  6,95
 • Quick view

  Skip Hop Bord Zoo Aap

  Het Skip Hop bord Zoo aap is erg handig om je kindje zelfstandig te laten eten. Het bord is gemaakt van hoogwaardig 100% melamine en vaatwasmachinebestendig. Niet geschikt voor de magnetron!
  8,-
 • Quick view

  Skip Hop Kom Zoo Lieveheersbeestje

  De Skip Hop kom Zoo lieveheersbeestje is erg handig om je kindje zelfstandig te laten eten. De kom is gemaakt van hoogwaardig 100% melamine en vaatwasmachinebestendig. Niet geschikt voor de magnetron!
  5,99
 • Quick view

  Done by Deer Yummy Kom Contour

  De Done by Deer Yummy Kom Contour is erg handig om je kindje zelfstandig te laten eten. Het kommetje met vrolijke dierenprint is gemaakt van hoogwaardig melamine en geschikt voor de vaatwasser.
  5,56
 • Quick view

  Laessig Little Chums Bamboo Bord Cat

  Dit Laessig Little Chums Bamboo Bord Cat is erg handig om je kindje zelfstandig te laten eten. Daarnaast is het vrolijke bordje gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan met een vochtige doek worden gereinigd.
  19,95
 • Quick view

  Beaba Silicone Lepel Tweede Maaltijd

  De Beaba Silicone Lepel Tweede Maaltijd is ideaal om je kindje zelfstandig te laten eten. Het beschikt over flexibel siliconen materiaal en de handgreep is speciaal geschikt voor de kleine handjes.
  6,50
 • Quick view

  Done by Deer Elphee Anti-slip Bord

  Het Done by Deer Elphee Anti-slip Bord is een praktisch en flexibel bord wat je kindje leert om zelfstandig te eten. Het beschikt over twee vakken en een antislipmatje onder het bord.
  23,95
 • Quick view

  Bambolino Woezel & Pip Baby Dinerset

  De Bambolino Woezel & Pip Baby Dinerset bestaat uit een bord, kom, beker, vork en lepel. Alle onderdelen zijn voorzien van een vrolijke en kleurrijke afbeelding, zo wordt etenstijd voor je kindje extra leuk!
  14,99
 • Quick view

  Laessig Uni Bordenset 2 Stuks

  Deze Laessig Uni Bordenset 2 Stuks is erg handig om je kindje zelfstandig te laten eten. De bordjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt voor de vaatwasser.
  13,95
 • Quick view

  Skip Hop Zoo Kom Lama

  Met deze Skip Hop Zoo Kom Lama kan je kindje zelfstandig leren eten. De kom is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan je leuk combineren met andere bordjes, bekertjes en bestek van Skip Hop.
  5,50
 • Quick view

  Munchkin White Hot™ Lepelset 4 Stuks

  Dankzij het innovatieve systeem zijn de Munchkin White Hot™ veiligheidslepels ideaal voor het voeden van je kindje. In diverse kleuren verkrijgbaar.

  8,98

  7,95

 • Quick view

  Laessig Glama Lama Bamboo Dinerset

  Met de Laessig Glama Lama Bamboo Dinerset beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. Deze uitgebreide dinerset is gemaakt van duurzame materialen en bestaat uit een bordje, kommetje, mokje en lepeltje.
  24,95
 • Quick view

  Laessig Little Chums Bamboo Bord Mouse

  Dit Laessig Little Chums Bamboo Bord Mouse is erg handig om je kindje zelfstandig te laten eten. Daarnaast is het vrolijke bordje gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan met een vochtige doek worden gereinigd.
  19,95
 • Quick view

  Skip Hop Bord Zoo Egel

  Het Skip Hop bord Zoo egel is erg handig om je kindje zelfstandig te laten eten. Het bord is gemaakt van hoogwaardig 100% melamine en vaatwasmachinebestendig. Niet geschikt voor de magnetron!
  8,-
 • Quick view

  Done by Deer Contour Dinerset

  Met deze Done by Deer Contour Dinerset kan je kindje heerlijk eten. De dinerset dat gemaakt is van hoogwaardig melamine wordt geleverd inclusief bord met vakken, een beker, lepel en kommetje.
  29,95
 • Quick view

  Skip Hop Bord Zoo Lieveheersbeestje

  Het Skip Hop bord Zoo lieveheersbeestje is erg handig om je kindje zelfstandig te laten eten. Het bord is gemaakt van hoogwaardig 100% melamine en vaatwasmachinebestendig. Niet geschikt voor de magnetron!
  8,-
 • Quick view

  Done by Deer Contour Kom Anti Slip

  De Done by Deer Contour Kom Anti Slip is erg handig om je kindje zelfstandig te laten eten. Het vrolijke kommetje met antislip is gemaakt van hoogwaardig melamine en geschikt voor de vaatwasser.
  6,95
 • Quick view

  Ferm Living Fruiticana Lepelset 3 stuks

  Dit Ferm Living Fruiticana Lepelset 3 stuks is handig wanneer je kindje zelfstandig leert eten. De lepels worden per 3 stuks geleverd in vrolijke designs en zijn leuk te combineren met andere producten van Ferm Living.
  9,-
 • Quick view

  Laessig More Magic Bestek

  Dit Laessig More Magic Bestek is bedoeld voor kinderen die zelfstandig willen leren eten. Het voordeel van dit bestek is dat het niet extreem scherp is. De voorzijde is voorzien van een leuke print.
  7,95
 • Quick view

  Bambolino Woezel & Pip Baby Lepelset

  De Bambolino Woezel & Pip Baby Lepelset is ideaal om de eerste hapjes aan je kindje te geven. De lepels met print zijn gemaakt van hoogwaardig melamine en kan gewassen worden in de vaatwasmachine.
  6,99
181 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 8