11 Resultaten
 • Quick view

  Sebra Arctic Animals Melamine Dinerset

  Met deze Sebra Arctic Animals Melamine Dinerset kan je kindje heerlijk eten. De set wordt geleverd inclusief bord, kom en beker. Alle onderdelen zijn gemaakt van hoogwaardig melamine en voorzien van vrolijke plaatjes.
  31,95
 • Quick view

  Sebra Dino Melamine Dinerset

  Met deze Sebra Dino Melamine Dinerset kan je kindje heerlijk eten. Voorzien van allerlei vrolijke plaatjes en is gemaakt is van hoogwaardig melamine. Het dinerset wordt geleverd inclusief bord, kom en mok.
  31,95
 • Quick view

  Sebra Melamine Kom Dino

  Dit Sebra Melamine Kom Dino is voorzien van een mooi plaatje, is gemaakt van melamine en is krasbestendig. De kom kan in de vaatwasser maar is niet geschikt voor in de magnetron.
  12,95
 • Quick view

  Sebra Melamine Bestekset Grijs

  Met dit Sebra Melamine Bestekset Grijs kan je kind leren eten. Bestaande uit een vork, lepel en mesje die niet erg scherp zijn. Zelf eten bevordert bij het kind de motorische ontwikkeling en vaak vinden ze het nog leuk ook!
  16,95
 • Quick view

  Sebra Bestekset

  Met dit 3-delige Sebra Bestekset Clay Red kan je kind leren eten. Bestaande uit een vork, lepel en mesje die niet erg scherp zijn. Zelf eten bevorderd bij het kind de motorische ontwikkeling en vaak vinden ze het nog leuk ook!
  16,95
 • Quick view

  Sebra Melamine 4-Vaks Bord Arctic Animals

  Dit Sebra Melamine 4-Vaks Bord Arctic Animals is voorzien van mooie printen, is gemaakt van melamine en is krasbestendig. Het bord kan in de vaatwasser maar is niet geschikt voor in de magnetron.
  11,95
 • Quick view

  Sebra Dinerset Farm Girl

  Met de Sebra Dinerset Farm Girl kan je kindje heerlijk eten. Voorzien van allerlei vrolijke plaatjes en is gemaakt is van hoogwaardig melamine. Het dinerset wordt geleverd inclusief bord, kom en mok.
  29,95
 • Quick view

  Sebra Melamine Kom Arctic Animals

  Dit Sebra Melamine Kom Arctic Animals is voorzien van een mooi plaatje, is gemaakt van melamine en is krasbestendig. De kom kan in de vaatwasser maar is niet geschikt voor in de magnetron.
  12,95
 • Quick view

  Sebra Melamine 4-Vaks Bord Dino

  Dit Sebra Melamine 4-Vaks Bord Dino is voorzien van mooie printen, is gemaakt van melamine en is krasbestendig. Het bord kan in de vaatwasser maar is niet geschikt voor in de magnetron.
  11,95
 • Quick view

  Sebra Melamine Bord Dino

  Dit Sebra Melamine Bord Dino is voorzien van een mooie plaatjes, is gemaakt van melamine en is krasbestendig. Het bord kan in de vaatwasser maar is niet geschikt voor in de magnetron.
  8,95
 • Quick view

  Sebra Melamine Bord Arctic Animals

  Dit Sebra Melamine Bord Arctic Animals is voorzien van een mooie plaatjes, is gemaakt van melamine en is krasbestendig. Het bord kan in de vaatwasser maar is niet geschikt voor in de magnetron.
  8,95
11 Resultaten