5 Resultaten
 • Quick view

  Nijntje Lepelset 6 Stuks

  Deze Nijntje Lepelset 6 Stuks is handig wanneer je kindje zelfstandig leert eten. De lepels zijn erg leuk te combineren met andere producten van Nijntje. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig, BPA vrij materiaal.

  Normale prijs: 5,99

  Special Price 4,79

 • Quick view

  Nijntje Kom Met Zuignap

  De Nijntje Kom Met Zuignap is erg praktisch wanneer je kindje zelfstandig leert eten. Het kommetje zuigt zich namelijk vast aan de ondergrond, zo kan je kindje het tijdens het eten niet omgooien! Erg handig.

  Normale prijs: 9,99

  Special Price 7,99

 • Quick view

  Nijntje Bakjes- en Lepelset 6 Stuks

  Deze Nijntje Bakjes Set 6 Stuks is erg handig om je kindje zelfstandig te laten eten. De stijlvolle bakjes zijn gemaakt van BPA-vrij materiaal en 100% waterdicht. Ook erg handig om mee te nemen.

  Normale prijs: 7,99

  Special Price 6,39

 • Quick view

  Nijntje Schaaltjes- en Lepelset 6 Stuks

  Deze Nijntje Bewaarbakjes 6 Stuks zijn erg handig om je kindje zelfstandig te laten eten. De bakjes zijn gemaakt van BPA-vrij materiaal en 100% waterdicht. Geschikt voor de vaatwasser, magnetron en vriezer

  Normale prijs: 10,99

  Special Price 8,79

 • Quick view

  Childhome Evolu Silicone Placemat

  De Childhome Evolu Silicone Placemat is geschikt voor het Childhome Evolu Eetblad ABS. Door de vormen en he materiaal kunnen bordjes en bekertjes niet worden verschoven en leert je kindje zelfstandig eten.
  14,95
5 Resultaten
Trustpilot