11 Resultaten
 • Quick view

  Liewood Bamboe Dinerset

  Met de Liewood Bamboe Dinerset beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. Deze uitgebreide dinerset is gemaakt van duurzaam materiaal en bestaat uit een bordje, kommetje, bekertje, mesje en lepeltje.
  27,-
 • Quick view

  Liewood Jules Cat Bamboe Dinerset

  Met de Liewood Jules Cat Bamboe Dinerset beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. Deze dinerset is gemaakt van duurzaam materiaal en bestaat uit een bordje, mokje, kommetje en lepeltje.
  35,-
 • Quick view

  Liewood Jules Rabbit Bamboe Dinerset

  Met de Liewood Jules Rabbit Bamboe Dinerset beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. Deze dinerset is gemaakt van duurzaam materiaal en bestaat uit een bordje, mokje, kommetje en lepeltje.
  35,-
 • Quick view

  Liewood Cat Dinerset Bamboe

  Met de Liewood Cat Dinerset Bamboe beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. Deze uitgebreide dinerset is gemaakt van duurzaam materiaal en bestaat uit een bordje, kommetje, mokje en lepeltje.
  27,-
 • Quick view

  Liewood Panda Dinerset Bamboe Creme De La Creme

  Met de Liewood Panda Dinerset Bamboe Creme De La Creme beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. Deze uitgebreide dinerset is gemaakt van duurzaam materiaal en bestaat uit een bordje, kommetje, mokje en lepeltje.
  27,-
 • Quick view

  Liewood Dino Bamboe Dinerset Mix

  Met de Liewood Dino Bamboe Dinerset Mix beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. Deze uitgebreide dinerset is gemaakt van duurzaam materiaal en bestaat uit een bordje, kommetje, mokje en lepeltje.
  27,-
 • Quick view

  Liewood Barbara Cat Bamboe Dinerset Dusty Mint

  Met de Liewood Barbara Cat Bamboe Dinerset Dusty Mint beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. Deze dinerset is gemaakt van duurzaam materiaal en bestaat uit een bordje, kommetje, mokje en lepeltje.
  27,-
 • Quick view

  Liewood Conrad Cat Houten Bord Solid Natural

  Het Liewood Conrad Cat Houten Bord Solid Natural is een handig bordje om je kindje zelfstandig te laten eten. Het bordje is beschikt over verdeelvakjes voor stukjes groente of fruit en is gemaakt van eikenhout.
  35,-
 • Quick view

  Liewood Conrad Mr. Bear Houten Bord Solid Natural

  Het Liewood Conrad Mr. Bear Houten Bord Solid Natural is een handig bordje om je kindje zelfstandig te laten eten. Het bordje is beschikt over verdeelvakjes voor stukjes groente of fruit en is gemaakt van eikenhout.
  35,-
 • Quick view

  Liewood Rabbit Dinerset Bamboe Dumbo Grey

  Met de Liewood Rabbit Dinerset Bamboe Dumbo Grey beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. Deze uitgebreide dinerset is gemaakt van duurzaam materiaal en bestaat uit een bordje, kommetje, mokje en lepeltje.
  27,-
 • Quick view

  Liewood Barbara Mr. Bear Dinerset Bamboe Mustard

  Met de Liewood Barbara Mr. Bear Dinerset Bamboe Mustard beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. Deze uitgebreide dinerset is gemaakt van duurzaam materiaal en bestaat uit een bordje, kommetje, mokje en lepeltje.
  27,-
11 Resultaten