Bestekjes en Bordjes

Een kinderservies is onmisbaar voor je kleintje. Meestal zijn de bordjes van een kinderservies of kinderdinerset van kunststof, zodat deze niet kapot kunnen vallen. Bij de bordjes zitten meestal kleine vorkjes en lepeltjes die gemaakt zijn voor een klein mondje en kleine handjes.

Lees meer...

Bestek en bordjes als kraamcadeau

Een kinderservies is ook leuk om weg te geven als kraamcadeau. De bordjes en het bestek zijn meestal bedrukt met leuke prentjes van bijvoorbeeld Nijntje of Woezel en Pip. Merken als Sebra en Done by Deer kiezen vaak voor moderne prints met grafische vormen en pastelkleuren.

Warmteborden

Heb je wel eens gehoord van een warmtebord? Een warmtebord vul je met warm water, zodat het eten op het bord langer warm blijft. Vooral voor kinderen die vrij langzaam eten, is zo’n bordje ideaal. Sommige warmteborden zijn vooral bedoeld om eten wat langer in te bewaren. Het bordje kun je afsluiten met een deksel, zodat je op het bordje ook kunt gebruiken om eten mee te nemen.

Lees minder...
179 Resultaten
 1. 1
 2. ...
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 • Quick view

  Laessig Little Water Lepelset Swan 4 Stuks

  De Laessig Little Water Lepelset Swan 4 Stuks is handig wanneer je kindje zelfstandig leert eten. De lepels worden per 4 stuks geleverd en zijn leuk te combineren met ander bestek van Laessig.
  7,95
 • Quick view

  Liewood Barbara Cat Bamboe Dinerset Dusty Mint

  Met de Liewood Barbara Cat Bamboe Dinerset Dusty Mint beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. Deze dinerset is gemaakt van duurzaam materiaal en bestaat uit een bordje, kommetje, mokje en lepeltje.
  27,-
 • Quick view

  Skip Hop Bestekset Zoo Egel

  De Skip Hop bestekset Zoo egel bestaat uit een vork en lepel. Het bestek is gemaakt van roestvrij staal en beschikt over een dierenprint. Het bestek is vaatwasmachinebestendig.

  8,-

  6,95

 • Quick view

  Skip Hop Bord Zoo Lieveheersbeestje

  Het Skip Hop bord Zoo lieveheersbeestje is erg handig om je kindje zelfstandig te laten eten. Het bord is gemaakt van hoogwaardig 100% melamine en vaatwasmachinebestendig. Niet geschikt voor de magnetron!
  8,-
 • Quick view

  Munchkin Kommenset 5 Stuks

  Breidt in één klap uw collectie kommetjes uit met vijf kleurrijke kommen die geschikt zijn alledaags gebruik.
  9,95
 • Quick view

  Sebra Melamine Dinerset Dino

  Met de Sebra Dinerset Dino kan je kindje heerlijk eten. Voorzien van allerlei vrolijke dino plaatjes en is gemaakt is van hoogwaardig melamine. Het dinerset wordt geleverd inclusief bord met drie vakken, plat bord, kom en mok.
  34,95
 • Quick view

  Fresk Giraf Bamboe Dinerset

  Door deze leuke Fresk Giraf Bamboe Dinerset te gebruiken stimuleer je jouw kindje nog meer om zijn of haar bordje leeg te eten. De duurzame dinerset is inclusief een bord, kom, beker, vork en lepel.
  24,95
 • Quick view

  Laessig More Magic Bestek

  Dit Laessig More Magic Bestek is bedoeld voor kinderen die zelfstandig willen leren eten. Het voordeel van dit bestek is dat het niet extreem scherp is. De voorzijde is voorzien van een leuke print.
  7,95
 • Quick view

  Sebra Melamine 4-Vaks Bord Arctic Animals

  Dit Sebra Melamine 4-Vaks Bord Arctic Animals is voorzien van mooie printen, is gemaakt van melamine en is krasbestendig. Het bord kan in de vaatwasser maar is niet geschikt voor in de magnetron.
  11,95
 • Quick view

  Sebra Arctic Animals Melamine Dinerset

  Met deze Sebra Arctic Animals Melamine Dinerset kan je kindje heerlijk eten. De set wordt geleverd inclusief bord, kom en beker. Alle onderdelen zijn gemaakt van hoogwaardig melamine en voorzien van vrolijke plaatjes.
  31,95
 • Quick view

  Bebe-Jou Ollie Warmwaterbord

  Met het Bebe-Jou Ollie Warmwaterbord blijft het eten van je kindje langer warm, ideaal voor trage eters! Het warmwaterbord beschikt over een veilige antislip en afsluitdopje. Geschikt vanaf 6 - 36 maanden.
  9,99
 • Quick view

  Skip Hop Zoo Kom Lama

  Met deze Skip Hop Zoo Kom Lama kan je kindje zelfstandig leren eten. De kom is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan je leuk combineren met andere bordjes, bekertjes en bestek van Skip Hop.
  5,50
 • Quick view

  Skip Hop Kom Zoo Lieveheersbeestje

  De Skip Hop kom Zoo lieveheersbeestje is erg handig om je kindje zelfstandig te laten eten. De kom is gemaakt van hoogwaardig 100% melamine en vaatwasmachinebestendig. Niet geschikt voor de magnetron!
  5,99
 • Quick view

  Sebra Melamine 4-Vaks Bord Dino

  Dit Sebra Melamine 4-Vaks Bord Dino is voorzien van mooie printen, is gemaakt van melamine en is krasbestendig. Het bord kan in de vaatwasser maar is niet geschikt voor in de magnetron.
  11,95
 • Quick view

  Fresk Giraf Bamboe Kom

  Deze vrolijke en kleurrijke Fresk Giraf Bamboe Kom is erg handig wanneer je kindje zelfstandig leert eten. De kom is gemaakt van duurzaam materiaal en vrij van PCP, formaldehyde, ftalaten en BPA.
  6,95
 • Quick view

  Skip Hop Zoo Bord Vlinder

  Het Skip Hop Zoo Bord Vlinder is erg handig om je kindje zelfstandig te laten eten. Het bord is gemaakt van hoogwaardig 100% melamine en vaatwasmachinebestendig. Niet geschikt voor de magnetron!
  8,-
 • Quick view

  OXO Tot Bestekset Pink

  Je kindje kan met dit OXO Tot bestekset bestaande uit een vork, lepel en mes netjes leren eten. Het bestekset is gemaakt van hoogwaardig materiaal en mag in de vaatwasser.
  9,95
 • Quick view

  Sebra Melamine Bord Dino

  Dit Sebra Melamine Bord Dino is voorzien van een mooie plaatjes, is gemaakt van melamine en is krasbestendig. Het bord kan in de vaatwasser maar is niet geschikt voor in de magnetron.
  8,95
 • Quick view

  Sebra Melamine Bord Arctic Animals

  Dit Sebra Melamine Bord Arctic Animals is voorzien van een mooie plaatjes, is gemaakt van melamine en is krasbestendig. Het bord kan in de vaatwasser maar is niet geschikt voor in de magnetron.
  8,95
 • Quick view

  Laessig Little Tree Bestek Fox

  Dit Laessig Little Tree Bestek Fox is bedoeld voor kinderen die zelfstandig willen leren eten. Het voordeel van dit bestek is dat het niet extreem scherp is. De voorzijde is voorzien van een leuke print.
  7,95
 • Quick view

  Jollein Indians Kommetje

  Dit Jollein Indians Kommetje is gemaakt van hoogwaardig melamine en is voorzien van een leuke illustratie. Het kommetje kan in de vaatwasser, maar is niet geschikt voor in de magnetron.
  4,95
 • Quick view

  Fresk Swan Bamboe Dinerset

  Door deze leuke Fresk Swan Bamboe Dinerset te gebruiken stimuleer je jouw kindje nog meer om zijn of haar bordje leeg te eten. De duurzame dinerset is inclusief een bord, kom, beker, vork en lepel.
  24,95
 • Quick view

  Fresk Giraf Bamboe Bordje

  Door dit leuke Fresk Giraf Bamboe Bordje te gebruiken stimuleer je jouw kindje nog meer om zijn of haar bordje leeg te eten. Het bordje is gemaakt van duurzaam materiaal en vrij van schadelijke stoffen.
  7,95
 • Quick view

  Fresk Whale Bamboe Kom

  Deze vrolijke en kleurrijke Fresk Whale Bamboe Kom is erg handig wanneer je kindje zelfstandig leert eten. De kom is gemaakt van duurzaam materiaal en vrij van PCP, formaldehyde, ftalaten en BPA.
  6,95
179 Resultaten
 1. 1
 2. ...
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8