9 Resultaten
 • Quick view

  Hegen Babyfles 150 ml

  Je kunt de Hegen Babyfles 150 ml al vanaf de geboorte gebruiken dankzij de Extra Slow Flow speen. De fles is daarnaast ook ideaal om direct in af te kolven of om groente, fruit en snacks voor je kindje in te bewaren.
  16,99
 • Quick view

  Hegen Babyfles 330 ml

  Je kunt de Hegen Babyfles 330 ml vanaf de 6 maanden gebruiken dankzij de Extra Slow Flow speen. De fles is daarnaast ook ideaal om direct in af te kolven of om groente, fruit voor je kindje in te bewaren.
  20,99
 • Quick view

  Hegen Babyfles 60 ml

  Je kunt de Hegen Babyfles 60 ml al vanaf de geboorte gebruiken dankzij de Extra Slow Flow speen. De fles is daarnaast ook ideaal om direct in af te kolven of om groente, fruit en snacks voor je kindje in te bewaren.
  14,99
 • Quick view

  Hegen Babyfles 330 ml 2 Stuks

  Je kunt de Hegen Babyfles 330 ml 2 Stuks vanaf de 6 maanden gebruiken dankzij de Extra Slow Flow speen. De fles is daarnaast ook ideaal om direct in af te kolven of om groente, fruit voor je kindje in te bewaren.
  35,99
 • Quick view

  Hegen Drinkfles 330 ml

  De Hegen Drinkfles 330 ml is ideaal voor het hele gezin! Dankzij de drinktuit leert je kindje zelfstandig drinken. Daarnaast kan de fles worden gebruikt voor het bewaren van verse groente, fruit en snacks.
  16,99
 • Quick view

  Hegen Babyfles 150 ml 2 Stuks

  Je kunt de Hegen Babyfles 150 ml 2 Stuks al vanaf de geboorte gebruiken dankzij de Extra Slow Flow speen. De fles is daarnaast ook ideaal om direct in af te kolven of om groente, fruit voor je kindje in te bewaren.
  28,99
 • Quick view

  Hegen Babyfles 240 ml 2 Stuks

  Je kunt de Hegen Babyfles 240 ml 2 Stuks vanaf 3 maanden gebruiken dankzij de Medium Flow speen. De fles is daarnaast ook ideaal om direct in af te kolven of om groente, fruit voor je kindje in te bewaren.
  32,99
 • Quick view

  Hegen Babyfles 240 ml

  Je kunt de Hegen Babyfles 240 ml vanaf de 3 maanden gebruiken dankzij de Extra Slow Flow speen. De fles is daarnaast ook ideaal om direct in af te kolven of om groente, fruit voor je kindje in te bewaren.
  18,99
 • Quick view

  Hegen Basic Starter Kit

  De Hegen Basic Starter Kit wordt geleverd met 2 flessen inclusief flessen spenen. Met de meegeleverde afsluitdeksels bouw je de flessen eenvoudig om tot bewaarbekers die luchtdicht worden afgesloten.
  38,99
9 Resultaten