Snuz wiegen

 

Laat je kindje slapen in een mooi, handige en comfortabele Snuz wieg. De meeste Snuz wiegen zijn op meerdere manieren te gebruiken. Een Mesh wieg is vaak zelfs ook als schommelwieg te gebruiken. De zijkanten van de wieg zijn van mesh gemaakt, dat goed lucht doorlaat.

 

Lees meer...

Snuz wieg als co-sleeper

Veel Snuz wiegen zijn ook te gebruiken als co-sleeper. Dat betekent dat je de wieg kunt aanschuiven aan je eigen bed, om op een veilige manier samen met je kindje te slapen. Deze Snuz wiegen zijn verstelbaar in meerdere hoogtes, zodat je de Snuz wieg passend kunt maken aan jouw eigen bed.

 

Gebruiksvriendelijkheid

Snuz wiegen zijn heel gemakkelijk in gebruik. De bekleding van Snuz wiegen is meestal afneembaar en uitwasbaar in de wasmachine. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een Snuz wieg online via onze webshop. Wij bezorgen de Snuz wieg zo snel mogelijk bij je thuis, vaak genoeg al de volgende dag.Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    SnuzPod3 Co-sleeper

    De SnuzPod3 Co-sleeper is een veelzijdige wieg die gebruikt kan worden als co-sleeper, als draagwieg en als staande wieg met schommelfunctie. De wieg wordt geleverd inclusief een bijpassend matras.
    235,-
1 Resultaten