Wipstoeltjes collectie

 

Een wipstoeltje voor je kindje is ideaal. Je kindje kan heerlijk ontspannen of juist lekker spelen en jij hebt je handen vrij. Een win-win situatie dus.
Bij Babypark vind je wipstoelen in allerlei soorten en maten en prijscategorieën, zo is er voor ieder wat wils!

 

Op zoek naar een accessoire voor je wipstoeltje? Shop accessoires...

 

2 Resultaten
 • Quick view Chicco Pocket Relax Wipstoel

  Chicco Pocket Relax Wipstoel

  Uit voorraad leverbaar
  39,-
 • Quick view Chicco Hoopla Wipstoel Ligstoel

  Chicco Hoopla Wipstoel / Ligstoel

  Uit voorraad leverbaar
  63,96
2 Resultaten

Chicco wipstoel

 

Met een Chicco wipstoel sla je twee vliegen in één klap. Zowel je kindje heeft een comfortabele zitplaats en een rustig momentje voor jezelf en jij kunt even wat doen waar je niet aan toe komt met een baby op je arm. Een Chicco wipstoel is bijvoorbeeld ideaal voor tijdens het koken of wanneer je even een was op wilt vouwen.

 

Ook voor pasgeborenen

Chicco wipstoelen zijn voorzien van een comfortabele inlay voor pasgeborenen. Hierdoor ontvangen de allerkleinsten extra steun en kunnen ze stevig en stabiel ‘zitten’ in de Chicco wipstoel. De inlay is gemakkelijk te verwijderen wanneer je kindje wat ouder wordt zodat je lang plezier hebt van de wipstoel.

 

Urenlang speelplezier

Aan de speelboog van de Chicco wipstoelen hangen leuke speeltjes. Hier kan je kindje urenlang mee spelen. Het grijpen hiernaar zorgt ervoor dat de motoriek van je kindje zich steeds verder ontwikkelt. De Chicco wipstoelen zijn verkrijgbaar in diverse kleurstellingen. Welke kleur is jouw favoriet?