voeding, bordjes, bestek, borden, mes, vork, lepel, soepkom

Chicco wipstoel

Met een Chicco wipstoel sla je twee vliegen in één klap. Zowel je kindje heeft een comfortabele zitplaats en een rustig momentje voor jezelf en jij kunt even wat doen waar je niet aan toe komt met een baby op je arm. Een Chicco wipstoel is bijvoorbeeld ideaal voor tijdens het koken of wanneer je even een was op wilt vouwen.

Lees meer...

Ook voor pasgeborenen

Chicco wipstoelen zijn voorzien van een comfortabele inlay voor pasgeborenen. Hierdoor ontvangen de allerkleinsten extra steun en kunnen ze stevig en stabiel ‘zitten’ in de Chicco wipstoel. De inlay is gemakkelijk te verwijderen wanneer je kindje wat ouder wordt zodat je lang plezier hebt van de wipstoel.

Urenlang speelplezier

Aan de speelboog van de Chicco wipstoelen hangen leuke speeltjes. Hier kan je kindje urenlang mee spelen. Het grijpen hiernaar zorgt ervoor dat de motoriek van je kindje zich steeds verder ontwikkelt. De Chicco wipstoelen zijn verkrijgbaar in diverse kleurstellingen. Welke kleur is jouw favoriet?

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Chicco Hoopla Wipstoel

  De Chicco Hoopla Wipstoel is geschikt vanaf de geboorte en kan na het gebruik als wipstoel tot 9 kg ook nog worden gebruikt tot 18 kg als ligstoel. Zo heb je extra lang plezier van dit multifunctionele stoeltje.

  84,99

  74,99

 • Quick view

  Chicco Rhytm'N Sound Wipstoel

  De comfortabele Chicco Rhytm'N Sound Wipstoel is te gebruiken als wipstoel vanaf de geboorte tot 9 kg. De kinderstoel is verstelbaar in 2 standen en beschikt over slaapliedjes en natuurgeluidjes.

  119,99

  99,-

2 Resultaten
Trustpilot