Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Wipstoeltjes & swings

Rode wipstoelen

Wipstoelen zijn prettig voor zowel kind als ouder. Jouw kleine kan heerlijk wegdromen wanneer het zachtjes gewiegd wordt terwijl jij even je handen vrij hebt voor andere zaken. Doordat wipstoeltjes compact zijn, kun je die ook altijd in de buurt zetten zodat je een goed zicht hebt op je kindje ook al ben je even met andere zaken bezig. Bij Babypark voeren we enkel A-merken zodat elk wipstoeltje van hoogwaardige kwaliteit is. Dankzij de laagsteprijsgarantie die Babypark hanteert, betaal je ook nooit teveel. We hebben wipstoelen in verschillende kleuren. Zoek je een wipstoel in rood? Gebruik dan de kleurfilters in ons assortiment om een overzicht van stoeltjes in die kleur te zien.

Lees meer...

Assortiment wipstoel in rood

Zelfs voor een felrode wipstoel, kun je slagen bij Babypark. Zo hebben we een model van Koelstra, dit merk van Nederlandse bodem bestaat al sinds 1934 en is een merk dat goed bekend staat en zich inzet om duurzame producten voor ouder en kind te produceren. Eenvoud, kwaliteit en veiligheid staan daarbij hoog in het vaandel. De wipstoel verenigt deze eigenschappen ook. Zo heeft het een veiligheidsgordel en uitwasbare stoffering met UV protectie. Met het draagsysteem neem je het stoeltje ook eenvoudig mee op vakantie of uit logeren. Toch liever een ander model? Bekijk dan de rest van ons assortiment.

Rode wipstoelen bestellen

Heb je een rode wipstoel gevonden die al jouw wensen aan weet te vinken? Koop het dan in een van onze megastores of bestel via de webshop. Bestel je voor 23:59 uur in onze webshop dan verzenden we het nog dezelfde werkdag. Zo kun je je kindje vaak de volgende dag al laten wiegen. Bestellingen vanaf 20 euro worden zonder verzendkosten geleverd. Win je eerst liever nog even het advies in van onze verkoopspecialisten dan kan dat in onze megastores. Je vindt een overzicht met adresgegevens op onze website.

Lees minder...
Geen producten gevonden voor deze selectie.
Spring Deals

Oval loader