Doomoo Seat

Zoek jij een stoeltje voor je kindje waarop hij of zij heerlijk kan ontspannen? Bekijk dan eens onze uitgebreide collectie met Doomoo Seats. Deze meegroeiende poef biedt je kindje jarenlang een fijne en comfortabele zitplaats en is verkrijgbaar in allerlei leuke kleuren en printjes.

Lees meer...

Een baby zitzak voor jarenlang plezier

Van de Doomoo Seat heb je jarenlang plezier. De eerste maanden na de geboorte van je kindje kun je gebruik maken van het veiligheigdstuigje. Dit tuigje kun je gemakkelijk verwijderen zodat er een heuse relax-stoel voor je peuter overblijft. De favoriete plek om te ontspannen!

Kies de juiste accessoires

Voor de Doomoo Seat zijn er diverse accessoires verkrijgbaar waarmee je de Doomoo Seat uit kunt breiden. Wanneer je weet voor welke uitvoering van de Doomoo Seat je gaat wacht er nog een keuze op je: welke accessoires bestel je mee? Sommige accessoires zorgen ervoor dat de Doomoo Seat nog meer mogelijkheden krijgt, zoals bijvoorbeeld de Doomoo Swing. Andere accessoires zoals de bijvulling van de Microkorrels zijn pas nodig wanneer je de Doomoo Seat al enige tijd in gebruik hebt.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Doomoo Seat’n Swing

    De Doomoo Seat’n Swing is een zitzak en wipstoeltje waarop je kindje vanaf de geboorte tot hij of zij een gewicht van 25 kg heeft heerlijk kan relaxen. Dankzij de vulling bepaal je zelf de gewenste zithouding.
    149,-
1 Resultaten
Trustpilot