voeding, bordjes, bestek, borden, mes, vork, lepel, soepkom

BabyBjörn wipstoel

De bekende BabyBjörn wipstoel heeft weinig introductie nodig. Deze wipstoel is een aanwinst voor de babyuitzet en zal jou en je kindje veel plezier opleveren. De BabyBjörn wipstoel is geschikt vanaf 3,5 tot 13 kg. Dat betekent ongeveer vanaf de geboorte tot 2 jaar. Je kunt dus lang gebruik maken van het wipstoeltje.

Lees meer...

Ergonomische zitting

Niet alleen voor jou is de BabyBjörn wipstoel fijn – je hebt tenslotte eindelijk even je handen vrij! -, ook voor je kindje is het wipstoeltje prettig. Je kindje zit er namelijk op een ergonomische manier in en wordt op de juiste plaatsen ondersteund. De rugleuning is verstelbaar zodat kleine kindjes ook kunnen liggen in plaats van zitten in de wipstoel.

Verschillende materialen

De wipstoeltjes van BabyBjörn zijn verkrijgbaar in diverse materialen. Iedereen vindt iets anders belangrijk voor zijn of haar kindje. De BabyBjörn wipstoel is verkrijgbaar in 3 diverse materialen. Er is een versie van 100% katoen maar ook een variant van biologisch geteeld katoen, de zogenaamde ‘organic cotton’ wipstoelen. Daarnaast zijn er ook wipstoeltjes verkrijgbaar van ‘mesh’ stof. Deze stof is 100% polyester en luchtdoorlatend. Alle materialen zijn vrij van schadelijke stoffen en zijn wasbaar.

Lees minder...
10 Resultaten
 • Quick view

  BabyBjörn Bliss Mesh Wipstoel Antraciet Luipaard + Extra Zitting Luipaard Beige

  De BabyBjörn Bliss Mesh Wipstoel Antraciet Luipaard + Extra Zitting Luipaard Beige is te gebruiken als wipstoel en als stoel en is geschikt tot 13 kg. Je kindje kan in deze wipstoel heerlijk zelfstandig schommelen.
  291,-
 • Quick view

  BabyBjörn Bliss Mesh Wipstoel

  De BabyBjörn Bliss Mesh Wipstoel is te gebruiken als wipstoel en als stoel en is geschikt tot 13 kg. Je kindje kan in ceze wipstoel zelfstandig schommelen met een natuurlijke schommelbeweging.

  230,-

  229,90

 • Quick view

  BabyBjörn Bliss Jersey Wipstoel

  De veelzijdige BabyBjörn Bliss Jersey Wipstoel is te gebruiken als wipstoel en als stoel en is geschikt tot 13 kg. Je kindje kan in deze wipstoel zelfstandig schommelen met een natuurlijke schommelbeweging.

  230,-

  229,90

 • Quick view

  BabyBjörn Balance Soft Wipstoel Mesh

  De multifunctionele BabyBjörn Balance Soft Wipstoel is te gebruiken als wipstoel en als stoel en is geschikt tot 13 kg. Je kindje kan deze wipstoel zelfstandig laten schommelen met een natuurlijke schommelbeweging.
  230,-
 • Quick view

  BabyBjörn Bliss Cotton Wipstoel

  De veelzijdige BabyBjörn Bliss Cotton Wipstoel is te gebruiken als wipstoel en als stoel en is geschikt tot 13 kg. Je kindje kan in deze wipstoel zelfstandig schommelen met een natuurlijke schommelbeweging.

  200,-

  199,90

 • Quick view

  BabyBjörn Bliss Kroonblad Cotton Wipstoel

  De BabyBjörn Bliss Kroonblad Cotton Wipstoel is te gebruiken als wipstoel en als stoel en is geschikt tot 13 kg. Je kindje kan de wipstoel zelfstandig laten schommelen met een natuurlijke schommelbeweging.
  200,-
 • Quick view

  BabyBjörn Bliss Mesh Wipstoel + Draagzak Mini 3D Antraciet Luipaard

  Met de BabyBjörn Bliss Mesh Wipstoel + Draagzak Mini 3D Antraciet Luipaard ben je van alle gemakken voorzien. Zowel de wipstoel als de draagzak heeft een ergonomische houding. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  314,-
 • Quick view

  BabyBjörn Balance Soft Jersey Wipstoel

  De veelzijdige BabyBjörn Balance Soft Jersey Wipstoel is te gebruiken als wipstoel en als stoel en is geschikt tot 13 kg. Je kindje kan in deze wipstoel zelfstandig schommelen met een natuurlijke schommelbeweging.

  200,-

  199,-

 • Nieuw!
  Quick view

  BabyBjörn Bliss Cotton Wipstoel Antraciet Landscape

  De BabyBjörn Bliss Cotton Wipstoel Antraciet Landscape is geschikt vanaf de geboorte. Verder beschikt de wipstoel over een ergonomisch gevormde zitting die rug, nek en het hoofdje van je kindje ondersteund.
  200,-
 • Quick view

  BabyBjörn Balance Soft Wipstoel Mesh Silver / Wit

  De multifunctionele BabyBjörn Balance Soft Wipstoel is te gebruiken als wipstoel en als stoel en is geschikt tot 13 kg. Je kindje kan deze wipstoel zelfstandig laten schommelen met een natuurlijke schommelbeweging.
  230,-
10 Resultaten
Trustpilot