nuna leaf, nuna wipstoel, nuna leaf wipstoel

Topmark wipstoel

 

In een Topmark wipstoel komt je kindje heerlijk tot rust. Dankzij het schommelframe beweegt de wipstoel heel gemakkelijk heen en weer. Door te bewegen kan je kindje er zelf voor zorgen dat het wipstoeltje gaat schommelen. De antislip vloerbeschermers voorkomen beschadigingen van de vloer.

Lees meer...

 

Groot comfort voor je kindje

In een ruime Topmark wipstoel geniet je kindje van veel comfort. De speelboog zorgt voor veel speelplezier voor je kindje. Of het nu rechtop wil zitten of meer achterover wil liggen, het is allemaal mogelijk. In een handomdraai verplaats je de rugleuning in de gewenste positie. Ook de voetensteun is verstelbaar.

 

Veilig en gebruiksvriendelijk

De Topmark wipstoel voldoet aan de Europese veiligheidsnormering. Je kindje zit stevig vast in de 3-punts veiligheidsgordel. Na gebruik klap je de wipstoel heel eenvoudig in tot een klein pakketje. Dankzij de draaghengels kun je de wipstoel gemakkelijk meenemen als je bijvoorbeeld op visite gaat met je kindje.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Topmark Toby Wipstoel

  De Topmark Toby Wipstoel is een veilig wipstoeltje en geschikt vanaf de geboorte tot 9 kg. Het verstelbare wipstoeltje heeft een 3-punts veiligheidsgordel en wordt geleverd inclusief een speelbeugel met speeltjes.
  39,95
 • Quick view

  Topmark Indi Wipstoel

  De Topmark Indi Wipstoel is inklapbaar en heeft een voorgevormd zitje van een super zachte stof. De rugleuning is verstelbaar en de wipstoel beschikt over een schommelstand. Veel comfort voor je kindje dus!
  39,95
 • Quick view

  Topmark Beau Wipstoel

  De Topmark Beau Wipstoel is een veilig wipstoeltje en geschikt vanaf de geboorte tot 9 kg. Het verstelbare wipstoeltje heeft een 3-punts veiligheidsgordel en wordt geleverd inclusief een speelbeugel met speeltjes.
  64,95
3 Resultaten