doomoo

Wipstoeltjes collectie

 

Een wipstoeltje voor je kindje is ideaal. Je kindje kan heerlijk ontspannen of juist lekker spelen en jij hebt je handen vrij. Een win-win situatie dus.
Bij Babypark vind je wipstoelen in allerlei soorten en maten en prijscategorieën, zo is er voor ieder wat wils!

 

Op zoek naar een accessoire voor je wipstoeltje? Shop accessoires...

 

3 Resultaten
 • Quick view Topmark Toby Wipstoel

  Topmark Toby Wipstoel

  Uit voorraad leverbaar
  39,95
 • Quick view Topmark Indi Wipstoel

  Topmark Indi Wipstoel

  Uit voorraad leverbaar
  49,-
 • Quick view Topmark Beau Wipstoel

  Topmark Beau Wipstoel

  Uit voorraad leverbaar
  64,95
3 Resultaten

Topmark wipstoel

 

In een Topmark wipstoel komt je kindje heerlijk tot rust. Dankzij het schommelframe beweegt de wipstoel heel gemakkelijk heen en weer. Door te bewegen kan je kindje er zelf voor zorgen dat het wipstoeltje gaat schommelen. De antislip vloerbeschermers voorkomen beschadigingen van de vloer.

 

Groot comfort voor je kindje

In een ruime Topmark wipstoel geniet je kindje van veel comfort. De speelboog zorgt voor veel speelplezier voor je kindje. Of het nu rechtop wil zitten of meer achterover wil liggen, het is allemaal mogelijk. In een handomdraai verplaats je de rugleuning in de gewenste positie. Ook de voetensteun is verstelbaar.

 

Veilig en gebruiksvriendelijk

De Topmark wipstoel voldoet aan de Europese veiligheidsnormering. Je kindje zit stevig vast in de 3-punts veiligheidsgordel. Na gebruik klap je de wipstoel heel eenvoudig in tot een klein pakketje. Dankzij de draaghengels kun je de wipstoel gemakkelijk meenemen als je bijvoorbeeld op visite gaat met je kindje.