Joie wipstoel

 

Op deze pagina vind je een handig en actueel overzicht met alle Joie wipstoelen in het assortiment van Babypark. Een wipstoel is gemakkelijk online te bestellen en wordt in de meeste gevallen gratis bij je thuisbezorgd wanneer je direct online betaald en het artikel op voorraad is.

Lees meer...

 

Een vrolijk design

De Joie wipstoelen zijn voorzien van een design waar je blij van wordt. Een vrolijke print en netjes afgewerkte details maken dat de wipstoel een mooie plaats in de woonkamer verdient. De wipstoel is voorzien van een speelbeugel met daaraan grappige figuurtjes. Hier kan je kindje uren mee spelen en jij hoeft niet steeds het speelgoed op te ruimen dat je kindje op de grond gooit. Een win-win situatie dus!

 

Veelzijdig

De Joie wipstoelen zijn uitgevoerd met bijzonder veel handige eigenschappen. Zo zijn zowel de voetensteun als de rugleuning verstelbaar. Hierdoor zit je kindje altijd comfortabel. Ook is de wipstoel uitgevoerd met een trilfunctie, slaapliedjes en natuurgeluiden. 

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Joie Dreamer Rocker Denim

    De Joie Dreamer Rocker kan helemaal worden versteld naar de wensen van je kindje. De wipstoel is voorzien van een verwijderbare speelbeugel, een trilfunctie, diverse liedjes en geluiden en is inklapbaar.
    89,-
1 Resultaten