Wipstoeltjes collectie

 

Een wipstoeltje voor je kindje is ideaal. Je kindje kan heerlijk ontspannen of juist lekker spelen en jij hebt je handen vrij. Een win-win situatie dus.
Bij Babypark vind je wipstoelen in allerlei soorten en maten en prijscategorieën, zo is er voor ieder wat wils!

 

Op zoek naar een accessoire voor je wipstoeltje? Shop accessoires...

 

5 Resultaten
 • Quick view 4moms rockaRoo Plush

  4moms rockaRoo

  Uit voorraad leverbaar
  179,10
 • Quick view 4moms bounceRoo

  4moms bounceRoo

  Uit voorraad leverbaar
  119,-
 • Quick view 4moms mamaRoo 4

  4moms mamaRoo 4

  Uit voorraad leverbaar
  299,-
5 Resultaten

4moms wipstoel

 

De 4moms wipstoelen staan erom bekend dat zij rustgevende situaties uit het dagelijks leven nabootsen. Hierdoor wordt je kindje rustig en heb jij je handen even vrij. Ideaal, want zo kom je er toch aan toe om bijvoorbeeld even snel een wasje op te hangen. Het is echter wel aan te raden om altijd in de buurt van je kindje te blijven wanneer je gebruik maakt van de 4moms wipstoel.

 

Elektrische wipstoel

De 4moms wipstoelen zijn luxe uitgevoerde elektrische wipstoelen. Je hoeft bij een 4moms wipstoel niet zelf aan de slag om beweging in het stoeltje te krijgen: de 4moms maakt automatisch de bewegingen waar kinderen rustig van worden. Denk hierbij aan de beweging van autorijden of een schommel. Daarbij maakt de 4moms rustgevende geluiden zoals kabbelend water of andere natuurgeluiden. Bij sommige modellen is het ook mogelijk om je eigen muziek op de 4moms wipstoel te gebruiken.

 

Kies de 4moms wipstoel die bij jou past

4moms wipstoelen zijn verkrijgbaar in diverse modellen en diverse kleuren. Bij ieder product vind je een uitgebreide productomschrijving en een opsomming van de eigenschappen van de elektrische wipstoel. Op de website van Babypark kun je gebruik maken van een handige vergelijkfunctie. Hierdoor zie je in één oogopslag welke 4moms wipstoel het beste bij jou past.