Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Wipstoeltjes & swings

4moms wipstoel

De 4moms wipstoelen staan erom bekend dat zij rustgevende situaties uit het dagelijks leven nabootsen. Hierdoor wordt je kindje rustig en heb jij je handen even vrij. Ideaal, want zo kom je er toch aan toe om bijvoorbeeld even snel een wasje op te hangen. Het is echter wel aan te raden om altijd in de buurt van je kindje te blijven wanneer je gebruik maakt van de 4moms wipstoel.

Lees meer...

Elektrische wipstoel

De 4moms wipstoelen zijn luxe uitgevoerde elektrische wipstoelen. Je hoeft bij een 4moms wipstoel niet zelf aan de slag om beweging in het stoeltje te krijgen: de 4moms maakt automatisch de bewegingen waar kinderen rustig van worden. Denk hierbij aan de beweging van autorijden of een schommel. Daarbij maakt de 4moms rustgevende geluiden zoals kabbelend water of andere natuurgeluiden. Bij sommige modellen is het ook mogelijk om je eigen muziek op de 4moms wipstoel te gebruiken.

Kies de 4moms wipstoel die bij jou past

4moms wipstoelen zijn verkrijgbaar in diverse modellen en diverse kleuren. Bij ieder product vind je een uitgebreide productomschrijving en een opsomming van de eigenschappen van de elektrische wipstoel. Op de website van Babypark kun je gebruik maken van een handige vergelijkfunctie. Hierdoor zie je in één oogopslag welke 4moms wipstoel het beste bij jou past.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

2 producten

Populariteit
  • 4moms mamaRoo 5 Babyswing
    279,- Adviesprijs 0,-
Filteren

2 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader