doomoo

Wipstoeltjes collectie

 

Een wipstoeltje voor je kindje is ideaal. Je kindje kan heerlijk ontspannen of juist lekker spelen en jij hebt je handen vrij. Een win-win situatie dus.
Bij Babypark vind je wipstoelen in allerlei soorten en maten en prijscategorieën, zo is er voor ieder wat wils!

 

Op zoek naar een accessoire voor je wipstoeltje? Shop accessoires...

 

2 Resultaten
 • Quick view Nuna Leaf Wipstoel

  Nuna Leaf™ Wipstoel

  Uit voorraad leverbaar

  199,-

  149,-

 • Quick view Nuna Leaf Curv Wipstoel

  Nuna Leaf™ Grow Wipstoel

  Uit voorraad leverbaar
  229,-
2 Resultaten

Nuna wipstoel

 

De Nuna wipstoelen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en passen perfect bij de belevingswereld van je kindje. Met een Nuna wipstoeltje geef je je kindje een plekje voor zichzelf om te spelen, een dutje te doen of te eten. Dankzij het veiligheidstuigje zit je kindje stevig vast.

 

Een dwarrelend blaadje

De Nuna wipstoelen wiegen op een heel natuurlijke manier. De ontwikkelaars van de wipstoelen lieten zich inspireren door een blaadje dat dwarrelt in de wind. Zo soepel en natuurlijk voelen de bewegingen aan. Je kindje kan de wipstoel eenvoudig zelf laten bewegen zodat jij even je handen vrij hebt. Met de bijpassende accessoires zoals een zonnekap en een speelbeugel met leuke poppetjes maak je jouw Nuna wipstoel compleet.

 

Multifunctioneel

Een Nuna wipstoel komt overal van pas en is bovendien ook nog eens een aanwinst voor je interieur. Kies daarom uit het uitgebreide aanbod een kleur die past bij jouw inrichting. Het wipstoeltje is geschikt voor ieder moment: van slapen tot spelen en van voeden tot de momenten dat jij even tijd voor jezelf wilt. De zitting is gemakkelijk te verwijderen zodat je het wipstoeltje gemakkelijk mee kunt nemen.