Nuna wipstoel

De Nuna wipstoelen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en passen perfect bij de belevingswereld van je kindje. Met een Nuna wipstoeltje geef je je kindje een plekje voor zichzelf om te spelen, een dutje te doen of te eten. Dankzij het veiligheidstuigje zit je kindje stevig vast.

Lees meer...

Een dwarrelend blaadje

De Nuna wipstoelen wiegen op een heel natuurlijke manier. De ontwikkelaars van de wipstoelen lieten zich inspireren door een blaadje dat dwarrelt in de wind. Zo soepel en natuurlijk voelen de bewegingen aan. Je kindje kan de wipstoel eenvoudig zelf laten bewegen zodat jij even je handen vrij hebt. Met de bijpassende accessoires zoals een zonnekap en een speelbeugel met leuke poppetjes maak je jouw Nuna wipstoel compleet.

Multifunctioneel

Een Nuna wipstoel komt overal van pas en is bovendien ook nog eens een aanwinst voor je interieur. Kies daarom uit het uitgebreide aanbod een kleur die past bij jouw inrichting. Het wipstoeltje is geschikt voor ieder moment: van slapen tot spelen en van voeden tot de momenten dat jij even tijd voor jezelf wilt. De zitting is gemakkelijk te verwijderen zodat je het wipstoeltje gemakkelijk mee kunt nemen.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Nuna Leaf™ Wipstoel

  In de Nuna Leaf™ Wipstoel komt je kindje volledig tot rust door de natuurlijke bewegingen. Het wipstoeltje is geschikt vanaf de geboorte tot 60 kg en beschikt over een 3-punts veiligheidsgordel.
  249,-
 • Quick view

  Nuna Leaf Grow Wipstoel Met Speelboog

  De Nuna Leaf Grow Wipstoel is een stijlvol en praktisch wipstoeltje waarbij geen snoeren of batterijen nodig zijn. De wipstoel heeft 3 verschillende ligstanden en een rugleuning van ademend materiaal.
  349,-
 • Quick view

  Nuna Leaf™ Curv Wipstoel

  De Nuna Leaf™ Curv Wipstoel beschikt over een unieke wiegende beweging (als een vallend blad) waardoor je kindje helemaal tot rust komt. De wipstoel is geschikt vanaf de geboorte tot 60 kg.
  249,-
3 Resultaten
Trustpilot