Bugaboo Donkey

 

 

Bestel je Bugaboo Donkey kinderwagen online...!

Dankzij het handige uitschuifbare mechanisme kan de Bugaboo Donkey in een handomdraai van een mono naar een duo kinderwagen versteld worden, en weer terug. Je kunt deze multifunctionele kinderwagen gebruiken voor een baby en/of een peuter en een tweeling. De Donkey is helemaal ingespeeld op jouw steeds aan verandering onderhevige wensen. Je vertrekt bijvoorbeeld van huis om een peuter naar de crèche te brengen. Het jongste broertje of zusje, die nog een baby is, gaat mee. Hiervoor heb je dus een wagen nodig met een kinderwagenbak en een buggyzitje. Na de crèche vervolg je de weg naar de supermarkt. Nu heb je het liefst een wagen met een kinderwagenbak en een ruime boodschappenmand. Dat kan. Na drie klikken heb je de wagen die bij je past. Gemakkelijker kan het niet!

 

Bugaboo Donkey Mono...   |   Bugaboo Donkey Duo...   |   Bugaboo Donkey Twin...

 
Laagste prijsgarantie!
Ons team van prijsmeters controleert elke dag de prijzen van babywinkels door heel Nederland
Snelle Levering
Artikel op voorraad en voor 20.00 uur besteld en betaald? De volgende werkdag in huis!

Tweeling kinderwagen

 

Ruim aanbod tweeling kinderwagens

Een tweeling kinderwagen is niet alleen gemakkelijk voor het vervoeren van een tweeling, ook voor twee kleine kinderen van verschillende leeftijden is een tweelingwagen ideaal. Babypark.nl heeft een grote collectie tweeling kinderwagens.

 

Alle mogelijkheden van de tweeling kinderwagen

Wanneer je een tweelingwagen gaat kopen, heb je veel mogelijkheden. Zo kun je onder andere kiezen voor een dubbele kinderwagen waarbij de kinderen naast of achter elkaar kunnen zitten. Ook is je tweeling kinderwagen in losse delen te bestellen. Daardoor kun je zelf de kleur van de bekleding kiezen, het onderstel en eventueel een reiswieg, parasol of voetenzak.

 

Diverse merken

Bij Babypark vind je een groot assortiment aan tweeling kinderwagen van diverse merken. Zoals Bugaboo, Joolz, Easywalker, Kidsriver, Oyster, Koelstra, Peg Perego, Maclaren en nog veel meer. Bekijk ons ruime assortiment tweeling kinderwagens online en bestel direct!