De Cotton baby badjas is behaaglijk

 

De Cotton baby badjas houdt jouw baby warm

De baby badjas van Cotton heeft alles wat je nodig hebt om je baby na het badje behaaglijk warm te houden. De badjas heeft een ruime muts zodat de natte haartjes goed bedekt zijn tegen de koude. Met de centuur van de Cotton baby badjassen kan de baby goed ingepakt worden. De badjas van Cotton is een must voor elke baby.

Lees meer...

 

De Cotton baby badcapes zitten aangenaam

De Cotton baby badcape zit losjes om het hoofdje en stoort de bewegingsvrijheid niet. De trendy Cotton baby badcapes zijn een gewild item voor elke moeder. De Cotton baby badcape is makkelijk om na het badje even om de baby heen te slaan. Ook van onze andere goede merken op Babypark kun je badcapes kopen. Surf hiervoor even rond in onze webwinkel en ontdek de aanbieding op Babypark. Alle items zijn gelijk online te bestellen bij Babypark.

Lees minder...
14 Resultaten
 • Quick view

  Cottonbaby Badcape Wafel

  Schitterende badcape met mutsje van het merk Cottonbaby. De badcape is aan de binnenkant gemaakt van badstof en aan de buitenkant van wafelstof.
  27,95
 • Quick view

  Cottonbaby Dot Badcape

  In deze Cottonbaby Dot Badcape kan je de kleine lekker inwikkelen na het badderen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De badcape is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  29,95
 • Quick view

  Cottonbaby Boompjes Badcape

  In deze Cottonbaby Boompjes badcape kan je de kleine lekker inwikkelen na het badderen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De badcape met capuchon is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  24,95
 • Quick view

  Cottonbaby Geo Badcape

  In deze Cottonbaby Geo badcape kan je de kleine lekker inwikkelen na het badderen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De badcape met capuchon is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  24,95
 • Quick view

  Cottonbaby Rain Badcape

  In deze Cottonbaby Rain badcape kan je de kleine lekker inwikkelen na het badderen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De badcape met capuchon is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  24,95
 • Quick view

  Cottonbaby Triangel Badcape

  In deze Cottonbaby Triangel Badcape kan je de kleine lekker inwikkelen na het badderen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De badcape is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  24,95
 • Quick view

  Cottonbaby Pijltjes Badcape

  In deze Cottonbaby Pijltjes badcape kan je de kleine lekker inwikkelen na het badderen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De badcape met capuchon is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  24,95
 • Quick view

  Cottonbaby Stip Gebreid Badcape

  In deze Cottonbaby Stip Gebreid badcape kan je de kleine lekker inwikkelen na het badderen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De badcape met capuchon is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  27,50
 • Quick view

  Cottonbaby Kruisje Badcape

  In deze Cottonbaby Kruisje Badcape kan je de kleine lekker inwikkelen na het badderen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De badcape is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  29,95
 • Quick view

  Cottonbaby Soft Badcape

  In deze Cottonbaby Soft Badcape kan je de kleine lekker inwikkelen na het badderen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De badcape met capuchon is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  17,95
 • Quick view

  Cottonbaby Cactus Badcape

  In deze Cottonbaby Cactus badcape kan je de kleine lekker inwikkelen na het badderen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De badcape met capuchon is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  24,95
 • Quick view

  Cottonbaby Dierenprint Badcape

  In deze Cottonbaby Dierenprint badcape kan je de kleine lekker inwikkelen na het badderen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De badcape met capuchon is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  24,95
 • Quick view

  Cottonbaby Diamant Wafel Badcape

  In de Cottonbaby Diamant Wafel Badcape kan je de kleine lekker inwikkelen na het badderen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De badcape beschikt over een capuchon en is gemaakt van zacht materiaal.
  27,95
 • Quick view

  Cottonbaby Driehoek Badcape

  In deze Cottonbaby Driehoek Badcape kan je de kleine lekker inwikkelen na het badderen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De badcape is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  29,95
14 Resultaten