8 Resultaten
 • Quick view

  Cottonbaby Soft Badcape Print

  In deze Cottonbaby Soft Badcape Print kan je de kleine lekker inwikkelen na het badderen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De badcape met capuchon is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal.
  17,95
 • Quick view

  Cottonbaby Diamant Wafel Badcape

  In de Cottonbaby Diamant Wafel Badcape kan je de kleine lekker inwikkelen na het badderen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De badcape beschikt over een capuchon en is gemaakt van zacht materiaal.
  27,95
 • Quick view

  Cottonbaby Panter Badcape

  Dankzij de Cottonbaby Panter Badcape blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. Je kan de cape gemakkelijk om je kindje wikkelen en met de capuchon blijft het hoofdje heerlijk op temperatuur.

  Normale prijs: 24,95

  Special Price 19,96

 • Quick view

  Cottonbaby Soft Badcape Vlekjes Oudblauw

  Dankzij de Cottonbaby Soft Badcape Vlekjes Oudblauw blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. Je kan de cape gemakkelijk om je kindje wikkelen en met de capuchon blijft het hoofdje op temperatuur.
  17,95
 • Quick view

  Cottonbaby Badcape Wafel

  Schitterende badcape met mutsje van het merk Cottonbaby. De badcape is aan de binnenkant gemaakt van badstof en aan de buitenkant van wafelstof.
  27,95
 • Quick view

  Cottonbaby Blaasbloem Soft Badcape

  Dankzij de Cottonbaby Blaasbloem Soft Badcape blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. Je kan de cape gemakkelijk om je kindje wikkelen en met de capuchon blijft het hoofdje heerlijk op temperatuur.
  17,95
 • Quick view

  Cottonbaby Mini Wafel Badcape

  Dankzij de Cottonbaby Mini Wafel Badcape blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. Je kan de cape gemakkelijk om je kindje wikkelen en met de capuchon blijft het hoofdje heerlijk op temperatuur.

  Normale prijs: 27,95

  Special Price 27,50

 • Quick view

  Cottonbaby Soft Badcape

  In deze Cottonbaby Soft Badcape kan je de kleine lekker inwikkelen na het badderen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De badcape met capuchon is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  14,99
8 Resultaten
Trustpilot