BamBam waskussenhoezen

BamBam heeft prachtige waskussenhoezen voor jouw kindje. Je kunt het hele aanbod van de BamBam waskussenhoezen online bekijken en vinden wat het beste bij je kindje past. De hoezen zijn gemaakt in handige standaardafmetingen zodat je ze kunt combineren met vrijwel alle waskussens.Met een BamBam waskussenhoes maak je de babykamer van je kindje compleet.

Lees meer...

Super zachte BamBam waskussenhoezen

Comfortabel en zacht voelen de waskussenhoezen van BamBam zeker. De BamBam waskussenhoezen voelen heerlijk zacht aan. De waskussenhoezen van BamBam hebben neutrale kleuren en een rustige uitstraling. Hierdoor kun je de waskussenhoezen perfect combineren met allerlei stijlen. Een waskussenhoes van BamBam kan zeker niet missen voor je kindje.

Kwaliteit van de BamBam waskussenhoezen

De kwaliteit van de BamBam waskussenhoezen is erg goed, dit komt door de juiste materialen die voor de BamBam waskussenhoezen gebruikt worden. Het materiaal van de BamBam waskussenhoezen is katoen. De waskussenehoezen van BamBam passen vrij wel over elk standaard waskussen. En bij een bestelling van €20,- vervallen de verzendkosten.

1 Resultaten
  • Quick view

    Bambam Waskussenhoes Wit

    Een zacht velours waskussenhoes van het merk Bambam. Deze waskussenhoes is gemaakt van zachte witte jacquard stof.

    16,95
1 Resultaten
Trustpilot