2 Resultaten
 • Quick view Briljant Baby NIjntje Ster Waskussenhoes

  Briljant Baby NIjntje Ster Waskussenhoes

  Uit voorraad leverbaar

  Normale prijs: 13,95

  Special Price 12,56

 • Quick view Briljant Baby NIjntje Ster Waskussenhoes

  Briljant Baby Spots Waskussenhoes

  Uit voorraad leverbaar

  Normale prijs: 11,95

  Special Price 10,76

2 Resultaten

Briljant Baby waskussenhoezen

 

Wanneer je je kindje verschoont kan het handig zijn om over een waskussen een waskussenhoes te gebruiken. Een waskussenhoes zorgt namelijk dat het waskussen mooi, schoon en fris blijft. Verder kan een waskussen ook koud aanvoelen, een waskussenhoes zorgt er dan voor dat het kindje het niet al te koud zal krijgen tijdens het verschonen. Bij Babypark zijn er diverse waskussenhoezen te verkrijgen.

 

Zachte Briljant Baby waskussenhoezen

Briljant Baby waskussenhoezen zijn gemaakt van badstof waardoor het waskussenhoes comfortabel en zacht aanvoelt en vocht ook heel goed opneemt. De Briljant Baby waskussenhoezen kunnen gewassen worden op 60°C en passen om elke standaard waskussen. Er zijn van de Briljant Baby waskussenhoezen verschillende effen kleuren verkrijgbaar maar ook met diverse prints zoals sterren, kruisjes of het bekende konijn Nijntje.

 

Over Briljant Baby

Briljant Baby is een merk dat vooral gespecialiseerd is in bedtextiel voor baby’s en kinderen. Naast bedtextiel ontwerpt en produceert Briljant Baby ook accessoires voor de baby- en kinderkamer en voor onderweg zoals autostoelhoesjes. Bij Babypark zijn er verschillende producten van Briljant Baby te verkrijgen, zoals Briljant Baby washandjes, Briljant Baby knuffeldoekjes en Briljant Baby slaapzakken. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.